25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAPrimăria Deva, măsuri privind canicula

Primăria Deva, măsuri privind canicula

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Municipiului Deva a amenajat astăzi două puncte de distribuire a apei potabile, dotate cu aer condiționat, pentru a veni în sprijinul cetățenilor pe durata caniculei.

Punctele de distribuire a apei potabile îmbuteliate sunt amenajate pe Bulevardul Decebal – intersecție cu Bulevardul Iuliu Maniu (zona Biserica Ortodoxă Buna Vestire) și pe Bulevardul 22 Decembrie – intersecție cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu (zona DSP Hunedoara).

Măsura a fost instituită de autoritățile publice locale pentru diminuarea efectelor caniculei și a disconfortului termic.

Dacă va fi prelungit codul de caniculă, Primăria Municipiului Deva va amenaja în oraș și alte puncte de distribuire a apei potabile.

Articole recente

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

CJ Timiș a lansat harta traseelor turistice din judeţ

Alin Nica, a declarat că este pentru prima dată când judeţul are o astfel de hartă, cu rute deja verificate, care conectează obiective turistice cu elemente de gastronomie şi posibilităţi de agrement şi de cazare.

Mai multe articole de același fel