21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUUn sibian a spart trei mașini din care a furat bani și...

Un sibian a spart trei mașini din care a furat bani și un card cu care a făcut cumpărături de 270 de lei

Publicat în

spot_img
spot_img

Un adolescent de 16 ani a fost reținut de poliție și este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Tânărul ar fi pătruns prin efracție în trei autoturisme parcate în municipiul Sibiu, din care ar fi sustras bani (aproximativ 2.100 de lei și 100 euro, în total) dar și un card bancar, pe care ulterior l-a utilizat în tranzacții în valoare totală de aproximativ 270 de lei. Infracțiunile ar fi fost comise în 10 și 14 iunie.

În urma probatoriului administrat, polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale au reușit ieri depistarea și reținerea pentru 24 de ore a sibianului. Tânărul urmează să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Articole recente

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Rectorul UVT: Ministerul Educaţiei alocă 1 miliard de lei digitalizării universităţilor acreditate

Universitatea de Vest din Timişoara va primi un grant de 5,26 milioane euro, destinat activităţilor de digitalizare.

Mai multe articole de același fel