13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂFESTIVALUL OPERA APERTA | Concert cu... motoare!

FESTIVALUL OPERA APERTA | Concert cu… motoare!

Publicat în

spot_img
spot_img

În premieră în România, în cadrul celei de a VI-a ediţii a festivalului Opera Aperta, care are loc la Cluj-Napoca în perioada 29 iunie – 3 iulie, pasiunea pentru operă şi cea pentru motociclete se întâlnesc. Astăzi, 30 iunie, de la ora 21, șase artişti ai Operei Naţionale Române, toţi motociclişti pasionaţi, vor schimba smoking-urile şi rochiile de seară cu ţinute de bikers, într-un concert cu motoare, lumini puternice şi hit-uri internaţionale, scrie cluj24.ro.


Soliştii Florin Estefan, Diana Ţugui, Iulia Merca, Cristian Mogoşan şi Simonfi Sandor vor fi acompaniaţi în această aventură de celebrul pianist Mihai Diaconescu, cel care a făcut deja înconjurul marilor scene ale lumii, începând cu Filarmonica din Munchen, la doar 12 ani.

Ride on Harmony, oferit publicului în parteneriat cu Transilvania Bikers, va fi un veritabil drive-in pentru motociclişti, care sunt aşteptaţi la concertul din Piaţa Unirii.

Concertul dă şansa artiştilor clujeni să aducă la viaţă hit-uri internaţionale reorchestrate, precum „Nel blu di pinto di blu” (Volare), „Maria de Buenos Aires”, „I feel pretty”, „Parla piu piano” din celebrul film „The Godfather”, „My way” sau „Don’t stop me now”, semnat de The Queen.

Intrarea la acest concert este liberă pentru public.

Opera Aperta este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și al Asociației „Opera 2 You”.

Sursă: cluj24.ro

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel