13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăANCHETASpitalul Transilvania din Cluj-Napoca a fost vizat de o presupusă amenințare teroristă

Spitalul Transilvania din Cluj-Napoca a fost vizat de o presupusă amenințare teroristă

Publicat în

spot_img
spot_img

Angajați și pacienți ai Spitalului Transilvania din Cluj-Napoca au primit pe telefoane, miercuri, un mesaj de amenințare teroristă. În mesaj se preciza faptul că „teroriști de la granița româno-ucraineană” vor arunca în aer spitalul din cauza cazurilor de „crimă și fraudă” în care ar fi implicat proprietarul spitalului, dr. Khaled Abu Arif, în Orientul Mijlociu, notează cluj24.ro.


De asemenea, IGPR a anunțat că pe adresa de e-mail a Poliției Române, la data de 29.06.2022, o persoană a transmis, de pe o adresă de e-mail, mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conținut: ”Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic”.

IPJ Cluj și SRI au precizat că amenințarea este falsă și că „nu au fost identificate elemente care să aducă atingere siguranței naționale”. O anchetă este în desfășurare.

Sursă: cluj24.ro. Foto: spațiulconstruit.ro

Articole recente

Ciolacu, despre finanțările de la Budapesta primite de fundațiile liderilor UDMR: Cred că statul român trebuie să facă la fel şi să nu se...

Liderul PSD spune că, dacă e ceva ilegal acolo, instituţiile statului trebuie să ia atitudine, dar dacă e imoral ”statul român trebuie să facă la fel şi să nu se mai plângă”.

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Mai multe articole de același fel