21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘAtenție, șoferi! Fum gros pe autostrada Timişoara-Lugoj, după izbucnirea unui incendiu de...

Atenție, șoferi! Fum gros pe autostrada Timişoara-Lugoj, după izbucnirea unui incendiu de vegetaţie

Publicat în

spot_img
spot_img

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, luni, pe traseul autostrăzii A1 Timişoara – Lugoj, iar fumul gros a redus vizibilitatea sub 20 de metri. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Suprafaţa afectată este de aproximativ patru hectare.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara intervin cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de mirişte în localitatea Ianova. În sprijinul lor, au fost alertate Serviciile voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Remetea Mare şi Recaş, dar şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Biarena”, transmite ISU Timiş. 

Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 4 hectare de vegetaţie uscată şi mirişte.

Între Remetea Mare şi Recaş, vizibilitatea pe autostradă este sub 20 de metri din cauza coloanei de fum care este vizibilă de la kilometri depărtare.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel