13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEBölöni: „Mi-aș fi dorit să-mi închei cariera la echipa națională a României”

Bölöni: „Mi-aș fi dorit să-mi închei cariera la echipa națională a României”

Publicat în

spot_img
spot_img

Ladislau Boloni (69 de ani), antrenorul celor de la Metz, a recunoscut că încă regretă că a refuzat să fie selecționerul României în urmă cu 6 luni.

După plecarea lui Mirel Rădoi de la naționala României, Boloni a fost aproape să devină selecționer, însă mutarea a pocat în ultimul moment. Tehnicianul a semnat între timp cu Metz, din Ligue 2, însă dezvăluie că regretă faptul că nu a mai ajuns pe antrenorul „tricolorilor”.

Ladislau Boloni: „Sunt un antrenor profesionist”


„Chiar dacă mulți antrenori m-au dat exemplu și m-au recomandat, pentru mine nu înseamnă absolut nimic. Eu știu că sunt un antrenor profesionist, lucrez cu o anumită echipă. Eu am fost selecționerul României, am jucat împotriva Ungariei, aș fi dat orice să câștig meciul.

Atunci când iei o echipă, indiferent de ești stelist sau dinamovist, nu poți să te faci de râs și vrei să creezi o atmosferă bună în jurul tău, pentru ca echipa ta să câștige și să meargă înainte. Cu absolut toate calitățile mele fizice, intelectuale, cu experiența. Totuși muncesc pentru reușita clubului.

Eu nu am urmărit declarațiile antrenorilor după ce am refuzat echipa națională, dar începând cu băieții aceștia, de la Dan Petrescu, Mircea Rednic, Șumudică, sunt anumite lucruri pe care și eu le apreciez la ei. Asta înseamnă respect și simpatie față de mine. Aș dori să spun că acest lucru este reciproc”, a declarat Boloni potrivit Sport Total FM.

Boloni: „Mi-aș fi dorit să-mi închei cariera la echipa națională”


„În ceea ce privește faptul că eu nu sunt selecționerul României, sincer, mi-a părut rău, dar mi-aș fi dorit să-mi închei cariera acolo de unde am plecat, pentru că până la urmă eu am plecat din Târnăveni, la Târgu Mureș, orașul unde locuiesc și astăzi, am buletin românesc și acolo sunt ținut în evidență.

După ce am fost selecționat de la ASA Târgu Mureș am mers la echipa națională și acolo mi-aș fi dorit să îmi închei cariera, bineînțeles cu o reușită, chiar dacă era riscant, dar pentru această reușită mi-aș fi dorit să dau totul”, a mai precizat tehnicianul.

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel

Pugilistul de la CS Unirea Alba Iulia, Fățan Luca Petru, în lotul României, pentru Campionatul European de Box Cadeți

Fățan Luca Petru, pugilist legitimat la CS Unirea Alba Iulia și pregătit de către Andrei Dărămuș, face parte din lotul României care a făcut deplasarea în Turcia, la Erzurum, pentru a boxa la Campionatele Europene de Cadeți.