13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJÎntreruperi la alimentarea cu energie electrică în Cluj-Napoca

Întreruperi la alimentarea cu energie electrică în Cluj-Napoca

Publicat în

spot_img
spot_img

DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMANIA S.A. – Sucursala Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică pe câteva străzi din municipiul Cluj-Napoca.

DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMANIA S.A. – Sucursala Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică:

Data întreruperii: 06.07.2022

Adresa/Localitatea: Loc. Cluj-Napoca: str. Câmpina, nr. 10/A; str. Bobâlnei, nr. 18/A; str. Aleea Dubai Nagy Antal;

Intervalul orar: 09:00-12:00

Informaţii actualizate despre întreruperile planificate în alimentarea cu energie electrică sunt disponibile pe site-ulwww.distributie-energie.ro, rubricaSuport/Întreruperienergieelectrică.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de aceste întreruperi, care sunt însă necesare pentru asigurarea unei bune funcţionări a instalaţiilor.

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel