fbpx
21.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARASeară de muzică și poezie la poalele Cetății DEVA

Seară de muzică și poezie la poalele Cetății DEVA

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită în 24 iulie 2022, de la ora 19:00, la prima ediție a Festivalului „Folk la Cetate”.
Începând din acest an, municipiul Deva se înscrie pe lista localităților care organizează și găzduiesc un festival național de muzică folk (folkul este receptat și integrat în peisajul muzical românesc).
Pentru prima ediție, organizatorii festivalului vă propun folkiști de renume din trei generații diferite.
Vor fi prezenți cu recitaluri: Ducu Bertzi, Vali Șerban, acompaniat de trupa „Ziua de mâine”, Dinu Olărașu, Cătălin Stepa și trupa OCRU – Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu.
Cadrul special ales în Parcul Cetății Deva va contribui, cu siguranță, la o atmosferă specială pentru iubitorii muzicii folk.
Artiștii vă așteaptă la o seară de muzică și poezie la poalele Cetății Deva!

Andrei Buda

Articole recente

Admiterea 2024 la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu | Aproape 2800 de locuri fără taxă sunt prevăzute la programele de licență și master.

Aflați care este distribuția locurilor scoase la concurs de Ministerul Educației Naționale pentru anul universitar 2024-2025 pentru facultățile din cadrul ULBS

Papa Francisc le cere preoților să țină predici scurte, ca să nu adoarmă credincioșii

"Uneori, preoţii vorbesc mult şi nu mai înţelegi despre ce vorbesc", susține Pontiful

Șapte oferte pentru construirea drumului expres Arad – Oradea

Lucrările au cu o valoare estimată de 2,74 miliarde lei (fără TVA) şi trebuie finalizate în 24 de luni.

Mai multe articole de același fel

Acoperişuri luate de vânt în Deva şi Brad, după o furtună violentă

Judeţul Hunedoara s-a aflat luni după-amiază, până la ora 20,00, sub avertizare meteo de Cod Roşu, fiind prognozate vijelii puternice cu rafale de 90 km/h, grindină, frecvente descărcări electrice, local averse torenţiale peste 35 l/mp.

Percheziții ale Parchetului European în județul Hunedoara

Investigația privește o fraudă de 10 milioane de euro în domeniul achizițiilor publice care implică fonduri UE pentru modernizarea infrastructurii de apă în două localități din Valea Jiului și îmbunătățirea eficienței energetice la un spital.