13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimarul Timișoarei vrea finalizarea rapidă a lucrărilor de pe Calea Bogdăneştilor

Primarul Timișoarei vrea finalizarea rapidă a lucrărilor de pe Calea Bogdăneştilor

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţă că firma care realizează lucrări de reabilitare pe Calea Bogdăneştilor din oraş avansează, dar a cerut finalizarea şantierului ”cât se poate de repede”, în condiţiile în care sunt afectaţi mii de locuitori.

Edilul Timişoarei afirmă că a făcut demersuri pe lângă firma care realizează lucrările să urgenteze lucrările pe această stradă care este tranzitată de mii de oameni care locuiesc în zonă.  

”Am insistat că e extrem de important să finalizăm intersecţia cu (strada – n.r.) Cetăţii cât se poate de repede – linii de tramvai, semafoare, carosabil. Lucrarea avansează şi a început schimbarea ultimei conducte vechi din intersecţie. Conducta din poze face parte din magistrala de apă a Timişoarei şi va fi reabilitată aşa cum sunt şi celelalte reţele edilitare din acest proiect. Dincolo de intersecţie, pe segmentul până la Alexandrescu, se lucrează acum la terasamentele pentru fundaţia liniei”, scrie, sâmbătă, pe Facebook, Dominic Fritz.  

Potrivit edilului, la finalizarea proiectului  de reabilitare a zonei tramvaiele care au traseu de pe strada Cetăţii pe Calea Bogdăneştilor şi vor circula pe o linie dublă înierbată, în axul bulevardului. 

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel