13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEDOCUMENTE | Ultimul dosar al fostului președinte CJ Hunedoara a fost clasat...

DOCUMENTE | Ultimul dosar al fostului președinte CJ Hunedoara a fost clasat după aproape 8 ani

Publicat în

spot_img
spot_img

Ultimul dosar de anchetă care îl privea pe fostul președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț, și care stătea în anchetă de aproape 8 ani, a fost clasat. Pentru toate cele 9 presupuse infracțiuni care i se puneau în sarcină lui Mircea Moloț procurorii au recunoscut că nu au probe pentru a ajunge în instanță.

Reamintim că Mircea Moloț a fost ridicat de procurori în decembrie 2014, în urma unui adevărat spectacol public, moment din care politicianul și-a pierdut, pe rând, pozițiile politice și administrative pe care le avea.

În ciuda eforturilor publice ale anchetatorilor de a arăta că au dat lovitura cu încă un caz de corupție, iată că, după ce și celelalte dosare au picat, ultimul dosar a fost clasat definitiv zilele acestea.

Vă prezentăm, cu acordul autorului, documente în exclusivitate din dosarul de clasare, publicate astăzi de Replica Hunedoara.

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel