13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂOrchestra de Cameră Radio și Valentin Șerban, concert în piața Sf....

Orchestra de Cameră Radio și Valentin Șerban, concert în piața Sf. Ioan din Brașov

Publicat în

spot_img
spot_img

Săptămâna aceasta, Filarmonica Brașov invită brașovenii și turiștii din oraș la un concert special cu Orchestra de Cameră Radio și Valentin Șerban. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 august 2022 de la ora 20 în piața Sf. Ioan.

În program vor fi Anotimpurile de Vivaldi și piese de Astor Piazzolla.

Solistul serii, Valentin Șerban a câştigat secţiunea de vioară la Concursul Internaţional „George Enescu“ și este printre cei mai renumiți brașoveni din lumea muzicii clasice la ora actuală. De fiecare dată când cântă la Filarmonica Brașov, este întâmpinat cu multă căldură, aplauze infinite și multă apreciere din partea publicului. Sâmbăta aceasta va cânta într-un context mai neobișnuit, concertul având loc în aer liber, o ocazie unică pentru cei ce nu au reușit să vină în timpul stagiunii la Sala Patria.

Concertul de sâmbătă va deschide o nouă lună de evenimente ale Filarmonicii Brașov. Programul filarmonicii continuă pe 9 august cu un recital Aleka & Friends, apoi, pe 10 august, brașovenii îl vor putea asculta pe Zoli Toth iar pe 16 august, Marina Arsene va susține un recital din seria Tuesday’s Jazz. Pe 21 august, orchestra filarmonicii va cânta alături de formația byron în cadrul LibFest (eveniment care va avea loc de la ora 21 în Piața Sfatului), iar pe 23 august va avea loc un recital de jazz cu Viorica Pintilie. Luna se va încheia apoi cu Săptămâna Muzicii Croate.

Accesul la evenimentele din piață este gratuit, iar pentru locurile pe scaune se pot cumpăra bilete cu o oră înainte începerea concertului.

Articole recente

Ciolacu, despre finanțările de la Budapesta primite de fundațiile liderilor UDMR: Cred că statul român trebuie să facă la fel şi să nu se...

Liderul PSD spune că, dacă e ceva ilegal acolo, instituţiile statului trebuie să ia atitudine, dar dacă e imoral ”statul român trebuie să facă la fel şi să nu se mai plângă”.

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Mai multe articole de același fel