13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORAccident groaznic în Bihor | A murit și un copil

Accident groaznic în Bihor | A murit și un copil

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat şi un copil au murit, iar alţi doi copii şi o femeie sunt răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 1 (E60), în judeţul Bihor. Primele date arată că adulţii au rămas încarceraţi, în timp ce cei trei copii au fost aruncaţi din maşină, pe şosea.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00, pe DN 1 (E60), în localitatea Uileacu de Criş, unde un autoturism în care se aflau cinci persoane, între care trei copii, s-a răsturnat.

Ajunse la locul accidentului, echipele de salvare au găsit un bărbat decedat, o femeie aflată în cod galben medical şi trei copii, dintre care unul este decedat, altul este în stare foarte gravă şi al treilea în cod verde medical. 

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe, dar şi elicopterul SMURD care va prelua copilul aflat în stare gravă pentru a-l duce la spital la Oradea, a precizat ISU Bihor.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc în condiţiile în care autoturismul s-a răsturnat pe şosea. Şoferul şi pasagerul dreapta au fost încarceraţi, iar trei copii au fost proiectaţi pe carosabil. 

Traficul este întrerupt pe ambele sensuri.

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)