fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIULa Avrig începe a treia ediție Făgăraș Fest

La Avrig începe a treia ediție Făgăraș Fest

Publicat în

spot_img
spot_img

Spectaculosul peisajelor din Munții Făgăraș va fi pus în valoare, la sfârșitul săptămânii, la cea de-a treia ediție Făgăraș Fest. Evenimentul are loc în Avrig și promovează în principal patrimoniul verde, biodiversitatea, fauna sălbatică, dar și autenticitatea obiceiurilor din zonă.

Turiștii care ajung la festivalul de la poalele Făgărașilor vor avea parte de o mulțime de activități, de la excursii ghidate, până la plimbări călare și vânători de comori.

“Vinerea aceasta deschidem Festivalul cu proiecția filmului «România sălbatică», regizat de Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, unul dintre cele mai frumoase filme despre natură, realizat timp de 10 ani. Inclusiv în Munții Făgăraș s-a filmat foarte mult. Ziua de sâmbătă este cea mai încărcată și începe la ora 7.00 cu primul tur al zilei – turul de observare a păsărilor – și continuă toată ziua cu tururi despre animale, despre plantele din zonă, un tur prin cultura locală și istoria Avrigului sau tur la fabrica de bere”, a precizat directorul de comunicare al Fundației Conservation Carpathia, Victoria Donos, citat de Rador.

În plus, de la eveniment nu va lipsi hrana sănătoasă, preparată chiar de localnici, dar și muzica de calitate, promit organizatorii.

“Taraful de la Vărbilău și The Mono Jacks, plus niște mixuri foarte interesante și bune pentru atmosfera de festival”, a adăugat Victoria Donos.

Pentru a convinge, organizatorii festivalului țin să le reamintească turiștilor că Munții Făgăraș sunt pitorești și sălbatici, nefragmentați de așezările umane.

Ioana Pop

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel