13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIULa Avrig începe a treia ediție Făgăraș Fest

La Avrig începe a treia ediție Făgăraș Fest

Publicat în

spot_img
spot_img

Spectaculosul peisajelor din Munții Făgăraș va fi pus în valoare, la sfârșitul săptămânii, la cea de-a treia ediție Făgăraș Fest. Evenimentul are loc în Avrig și promovează în principal patrimoniul verde, biodiversitatea, fauna sălbatică, dar și autenticitatea obiceiurilor din zonă.

Turiștii care ajung la festivalul de la poalele Făgărașilor vor avea parte de o mulțime de activități, de la excursii ghidate, până la plimbări călare și vânători de comori.

“Vinerea aceasta deschidem Festivalul cu proiecția filmului «România sălbatică», regizat de Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, unul dintre cele mai frumoase filme despre natură, realizat timp de 10 ani. Inclusiv în Munții Făgăraș s-a filmat foarte mult. Ziua de sâmbătă este cea mai încărcată și începe la ora 7.00 cu primul tur al zilei – turul de observare a păsărilor – și continuă toată ziua cu tururi despre animale, despre plantele din zonă, un tur prin cultura locală și istoria Avrigului sau tur la fabrica de bere”, a precizat directorul de comunicare al Fundației Conservation Carpathia, Victoria Donos, citat de Rador.

În plus, de la eveniment nu va lipsi hrana sănătoasă, preparată chiar de localnici, dar și muzica de calitate, promit organizatorii.

“Taraful de la Vărbilău și The Mono Jacks, plus niște mixuri foarte interesante și bune pentru atmosfera de festival”, a adăugat Victoria Donos.

Pentru a convinge, organizatorii festivalului țin să le reamintească turiștilor că Munții Făgăraș sunt pitorești și sălbatici, nefragmentați de așezările umane.

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel