13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTPoli Timişoara i-a achiziţionat pe Matteo Kucich şi pe Oliver Brynéus

Poli Timişoara i-a achiziţionat pe Matteo Kucich şi pe Oliver Brynéus

Publicat în

spot_img
spot_img

Clubul Politehnica Timişoara a anunţat, joi, că a obţinut serviciile portarului italian Matteo Kucich şi atacantului suedez Oliver Brynéus.

Kucich a semnat pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă unul, iar Bryneus a semnat un un an.

„Sunt fericit pentru această nouă aventură, dar nu sunt aici doar în trecere. Sunt aici ca să încerc să-mi las amprenta! Şi să-mi restartez cariera aducând-o pe Poli acolo unde îi e locul. Haide Poli!”, a declarat Matteo Kucich.

„Sunt foarte entuziasmat să fiu aici, la Timişoara. M-am antrenat timp de o săptămână cu băieţii, chiar îmi place foarte mult echipa şi antrenorii. Oraşul este foarte frumos şi de abia aştept să încep să joc, desigur”, a spus şi Oliver Brynéus.

Matteo Kucich s-a născut la 1 octombrie 1998, la Trieste (Italia). A crescut la Udinese şi Frosinone (Primavera). A mai evoluat la Città di Rieti, Como, FC Trapani, Pisa şi Cavese. Pentru cea din urmă a jucat în 21 de partide de Serie C. În sezonul trecut a fost coleg cu Marius Marin la Pisa, club care a pierdut finala play-off-ului de promovare în Serie A.

Oliver Brynéus s-a născut la 5 septembrie 1998, la Halmstad (Suedia). Jucător de profil ofensiv, Oliver evoluează atât ca mijlocaş stânga, cât şi în postura de atacant. A crescut la Halmstad BK şi a evoluat în Statele Unite, la nivel universitar, pentru CB Lancers şi Stetson Hatters. A mai jucat în ţara natală pentru Vinbergs şi, ultima dată, la IS Halmia.

Articole recente

Ciolacu, despre finanțările de la Budapesta primite de fundațiile liderilor UDMR: Cred că statul român trebuie să facă la fel şi să nu se...

Liderul PSD spune că, dacă e ceva ilegal acolo, instituţiile statului trebuie să ia atitudine, dar dacă e imoral ”statul român trebuie să facă la fel şi să nu se mai plângă”.

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Mai multe articole de același fel