13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVAutobuzul turistic din Brașov își reia cursele începând de mâine

Autobuzul turistic din Brașov își reia cursele începând de mâine

Publicat în

spot_img
spot_img

Autobuzul turistic supraetajat va funcţiona şi în acest an în ultima lună de vară în municipiul Braşov, începând de sâmbătă, 6 august, au anunţat joi reprezentanţii Primăriei, relatează Agerpres.

El va circula prin centrul istoric şi pe drumul spre Poiana Braşov, până la Belvedere, şi va fi decapotat la o frecvenţă de 60 de minute, oferindu-le turiştilor, dar şi braşovenilor experienţa de vizitare a oraşului de la înălţime.

Programul de circulaţie este de luni până vineri, între orele 16,00 şi 21,00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 14,00 şi 21,00.

Preţul unei călătorii este de 6 lei (se circulă cu titlurile valabile pe Linia 20 – Poiana Braşov), fiind valabile şi abonamentele pentru „toate liniile urbane” (85 lei), abonamentul metropolitan (195 lei), biletul pe Linia 20 pentru pensionari, cu reducere 50%, precum şi abonamentul zilnic (12 lei).

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel