13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJVedeta PRO TV Roxana Hulpe, cerută în căsătorie de unul dintre șefii...

Vedeta PRO TV Roxana Hulpe, cerută în căsătorie de unul dintre șefii festivalului UNTOLD

Publicat în

spot_img
spot_img

Una dintre cele mai populare prezentatoare PROTV, Roxana Hulpe, a fost cerută în căsătorie de Bogdan Rădulescu, director al festivalului UNTOLD. Momentul a avut loc chiar pe terenul de la Cluj Arena, unde este în plină desfășurare cel mai mare festival din România.

”Când trupul dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer cu totul. Da. Nespus”, a scris tânăra pe Instagram.

Vedeta a început să lucreze în presa locală, apoi a ajuns la București la Prima TV, pentru ca, în final, să ajungă la Pro TV. 

Roxana Hulpe este fiica preotului Iosif Hulpe din Gilău. 

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel