3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEJandarmi şi poliţişti maramureșeni, atacați cu pietre în timp ce interveneau la...

Jandarmi şi poliţişti maramureșeni, atacați cu pietre în timp ce interveneau la un conflict

Publicat în

spot_img
spot_img

Trei persoane sunt cercetate pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce, duminică seara, poliţiştii şi jandarmii solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane în municipiul Baia Mare au fost atacaţi cu pietre, unul dintre agenţi fiind lovit în zona frunţii.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş a informat, luni, că duminică seara, în jurul orei 21,18, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe strada Iazului din municipiu a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

“Deplasaţi la faţa locului împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Maramureş, poliţiştii au observat aproximativ 15 persoane care aveau un conflict, iar la vederea forţelor de ordine, persoanele implicate în scandal s-au coalizat împotriva acestora şi au început sa arunce cu pietre înspre forţele de ordine, moment în care, un poliţist de 26 de ani a fost lovit în frunte cu o piatră. În acest context, s-au solicitat forţe suplimentare în sprijin. Pe parcursul intervenţiei, pentru aplanarea conflictului şi luarea măsurilor legale, au fost trase 2 focuri de avertisment în plan vertical de către un poliţist din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare. În urma intervenţiei, scandalul a fost aplanat, iar la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare au fost conduse pentru cercetări trei persoane implicate în scandal”, au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. 

Articole recente

REpowerEU | 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independenţă energetică şi combaterea sărăciei energetice

România a obţinut aproape 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independenţă energetică şi combaterea sărăciei energetice, după adoptarea propunerii REpowerEU în Consiliul Ecofin

Zeci de lansări de carte și evenimente culturale la Salonul Hunedorean al Cărții

Peste 80 de edituri şi-au anunțat și în acest an participarea, evenimentul fiind unul de neratat pentru oricine iubește cărțile și lectura.

Începând din noiembrie, Ryanair va opera zboruri spre Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Zborurile spre Dublin vor fi operate îcu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă

Mai multe articole de același fel

Scandal de spionaj la NIS Petrol, sucursala Gazprom în România

Procurorii DIICOT Timișoara, împreună cu D.C.C.O. și B.C.C.O. Timișoara, au efectuat nouă percheziții domiciliare în București și Timișoara, inclusiv la sediul și punctele de lucru ale multinaționale, într-o cauză ce având obiect comiterea infracțiunilor de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și transfer neautorizat de date informatice.

Asociația Liga Studenților ”Pintea Viteazul” din Baia Mare dă start campaniei de recrutare

Liga Studenților ”Pintea Viteazul’’ este o organizație nonguvernamentală și apolitică, care se ocupă de reprezentarea studenților a celor trei facultăți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, fiind, totodată, singura organizație studențească din județul Maramureș.