8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSTIRI EXTERNEViktor Orbán, aproape să-și piardă viața în Croația

Viktor Orbán, aproape să-și piardă viața în Croația

Publicat în

spot_img
spot_img

Premierul ungar Viktor Orbán și soția lui au fost la un pas să-și piardă viața în Croația, după ce o barcă gonflabilă în care se aflau s-a spart și a început să se scufunde.

Premierul ungar și soția lui au trecut printr-o sperietură groaznică în concediul din insula croată Vis. Aflați în larg, după ce au plecat într-o plimbare cu o șalupă gonflabilă, au constatat că ambarcațiunea s-a spart și a început să piardă aer foarte repede, scufundându-se. Familia Orbán era însoțită doar de un bodyguard, care s-a văzut pus într-o postură deloc fericită.

Norocul le-a surâs însă, ei fiind salvați după intervenția promptă a unui jurnalist croat. Aflat în apropiere, jurnalistul Boris Vrkic nu a stat prea mult pe gânduri și a venit rapid cu barca lui să-i salveze.

„S-a stricat barca, aşa că l-am dus pe el, pe soţia lui şi pe garda lui de corp la mal”, a declarat jurnalistul Boris Vrkic pentru ziarul Slobodna Dalmacija.

Totul a fost imortalizat într-o fotografie, în care premierul ungar pare foarte fericit alături de jurnalistul croat care l-a salvat.

Iată așadar că presa mai și salvează politicieni, nu doar îi ”îngroapă”.

Foto: Slobodna Dalmacija.

Articole recente

Începând din noiembrie, Ryanair va opera zboruri spre Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Zborurile spre Dublin vor fi operate îcu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă

Se lansează programul gratuit de formare continuă „Învăț și Zâmbesc” pentru educatori, învăţători şi profesori

Programul „Învăț și Zâmbesc” conține un parcurs de învățare structurat în 3 etape: podcast, interviuri video și capsule video de învățare. Temele abordate sunt variate, de la abilități interpersonale până la aplicații și resurse didactice, fiind create pentru fiecare ciclu de învățământ: preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Președintele CJ Maramureș susține că are soluții, după ce operatorul Drusal SA a sistat colectarea deșeurilor

Ionel Bogdan a precizat că Societatea Drusal SA are termen ca până mâine dimineață, cel târziu, să operaționalizeze serviciul de gestionare a deșeurilor, pentru care s-a angajat conform contractului pe care îl are cu administrația județului Maramureș. În caz contrar, se va proceda la rezilierea contractului semnat între Județul Maramureș și Drusal SA.

Comisarul european Elisa Ferreira – vizită la Alba Iulia și în Valea Jiului

Comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, se va afla la Alba Iulia și apoi la Petroșani și Petrila, pentru va participa la inaugurarea Acordului de parteneriat cu România pentru perioada 2021-2027.

Mai multe articole de același fel