3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTReal Madrid - Eintracht Frankfurt, în Supercupa Europei. Tehnologia ofsaidului semi-automat, folosită...

Real Madrid – Eintracht Frankfurt, în Supercupa Europei. Tehnologia ofsaidului semi-automat, folosită în premieră

Publicat în

spot_img
spot_img

Miercuri, cu începere de la ora 22.00, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, va avea loc cea de-a 47 ediție a Supercupei Europei, adversare în ultimul act fiind Real Madrid și Eintracht Frankfurt.

Madrilenii sunt câștigătorii Ligii Campionilor, după triumful în marea finală, în fața celor de la Liverpool, scor 1-0, iar de partea cealaltă, Eintracht a învins-o pe Glasgow Rangers cu 5-4, la loviturile de departajare, după 1-1 la finalul prelungirilor.

Real Madrid se află încă în vacanță, campionatul Spaniei debutând doar pe 12 august.

În schimb, campionatul Germaniei a început, iar Eintracht suferit o corecție în prima etapă, scor 1-6, pe teren propriu, în fața celor de la Bayern Munchen.

Real Madrid a câștigat de 4 ori trofeul, în 2002, 2014, 2016 și 2017.

“Galacticii” au pierdut finalele Supercupei Europei, disputate în 1998, 2000 și 2018.

În partida din această seară, va fi folosită o nouă tehnologie în domeniul arbitrajului, cel al ofsaidului semi-automat (SAOT).

Sistemul operează cu camere specializare, care identifică 29 de puncte diferite ale corpului omenesc la fiecare jucător.

Articole recente

REpowerEU | 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independenţă energetică şi combaterea sărăciei energetice

România a obţinut aproape 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independenţă energetică şi combaterea sărăciei energetice, după adoptarea propunerii REpowerEU în Consiliul Ecofin

Zeci de lansări de carte și evenimente culturale la Salonul Hunedorean al Cărții

Peste 80 de edituri şi-au anunțat și în acest an participarea, evenimentul fiind unul de neratat pentru oricine iubește cărțile și lectura.

Începând din noiembrie, Ryanair va opera zboruri spre Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Zborurile spre Dublin vor fi operate îcu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă

Mai multe articole de același fel

Medalie de aur pentru Alexandru Sibișan (CS Unirea Alba Iulia), la Balcaniada de Judo, desfășurată în Muntenegru

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a obținut o performanță extraordinară la Balcaniada de Judo – Under 21, desfășurată în 1 și 2 octombrie la Podgorica, Muntenegru. Judoka Alexandru Sibișan a câștigat, la individual,  medalia de aur, la categoria de greutate 90 de kilograme.

Trei medalii de argint obținute de halterofila Virginia Mârza(CS Unirea Alba Iulia), la Campionatul Național de Haltere de la Ovidiu

Virginia Mârza, sportivă a CS Unirea Alba Iulia și elevă a Liceului cu Program Sportiv, a obținut 3 medalii de bronz la Campionatul Național de Haltere Juniori 1, desfășurat în perioada 27-29 septembrie în orașul Ovidiu, județul Constanța.