12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALI-a fost scris în stele | Minerva, astrolog celebru, s-a angajat la...

I-a fost scris în stele | Minerva, astrolog celebru, s-a angajat la BNR

Publicat în

spot_img
spot_img

Minerva, celebrul astrolog pe numele real Gabriela Dima, a anunțat că nu o să mai apară pe sticlă, pentru că s-a angajat la Banca Națională a României.

“Numele meu real este Gabriela Dima. Sunt un Vărsător cu ascendentul în Capricorn și asta explică zilele mele de recluziune când stau și scriu, și citesc. (…) La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast”, a povestit Minerva în podcastul lui Damian Drăghici. 

Ea a menționat că face astrologie de la 14 ani.

Pentru prima dată, Gabriela Dima a povestit cum a făcut primul pas către ezoterism. 

“Demersul meu către astrologie o să vi se pară ciudat. Mama își făcea stagiatura la ORL. Aveam vreo cinci ani, când băiatul bulibașei de la Sântana a făcut un abces de planșeu și putea să moară. Mama a stat vreo trei zile să îl îngrijească. Soția bulibașei era în portul tradițional, dar avea o pipă de argint. Și o vedem că scoate ceva din sân și începea. (…) Primisem de la bulibașă o pereche de cărți țigănești. Am ținut la cărțile alea…. Demersul meu către ezoterie a început prin banalul citit în cărți”, a povestit ea. 

Informația despre angajarea Minervei la BNR a fost confirmată și de reprezentanții instituției pentru Hotnews, care au precizat că Gabriela Dima lucrează la departamentul de mentenanță al Băncii Naționale.

Articole recente

5 octombrie, ora 9:00 – Atelier de restaurare „Vernis-urile: probleme de conservare și restaurare. Studierea comportamentului de îmbătrânire a vernis-ului”, la Museikon din Alba Iulia

Miercuri, 5 octombrie 2022, începând cu ora 9:00, la Museikon/ Muzeul Național al Unirii Alba Iulia se va desfășura online, via zoom, partea a doua a Atelierelor de Restaurare Museikon, ediția a V-a, cu tema „Vernis-urile: probleme de conservare și restaurare. Studierea comportamentului de îmbătrânire a vernis-ului”. 

Sute de copii au participat gratuit la servicii socio-medicale, printr-un proiect cu finanțare nerambursabilă al Primăriei Alba Iulia

Pachetul de servicii gratuite a fost posibil prin proiectul „Sănătate pentru Toți 3/ Salutte per Tutti 3” și este dedicat copiilor din Alba Iulia, dar și din alte zone ale României, care frecventează  Centrul „Maria Beatrice”, respectiv Centrul de Zi pentru Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii „Sfânta Maria”.

Medalie de aur pentru Alexandru Sibișan (CS Unirea Alba Iulia), la Balcaniada de Judo, desfășurată în Muntenegru

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a obținut o performanță extraordinară la Balcaniada de Judo – Under 21, desfășurată în 1 și 2 octombrie la Podgorica, Muntenegru. Judoka Alexandru Sibișan a câștigat, la individual,  medalia de aur, la categoria de greutate 90 de kilograme.

Grupurile parlamentare ale UDMR consideră nefondată campania lansată împotriva ministrului Tánczos Barna

Deputaţii şi senatorii UDMR îl asigură pe Tánczos Barna de întreg sprijinul lor

Mai multe articole de același fel