6.8 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂLiderul AUR, George Simion, HUIDUIT de elevi la deschiderea anului școlar

Liderul AUR, George Simion, HUIDUIT de elevi la deschiderea anului școlar

Publicat în

spot_img
spot_img

George Simion a fost huiduit de elevii de la Liceul Gheorghe Lazăr din București, unde s-a dus să țină un discurs în calitate de absolvent, la ceremonia de deschidere a anului școlar, scrie digi24.ro. Din câte se pare, liderul AUR nu a fost invitat de nimeni din conducerea liceului la ceremonie, ci a dorit el personal să participe.  

Conform DIGI24, Simion a fost prezentat drept absolvent și a fost invitat să vorbească. Nu a aplaudat nimeni la auzul numelui său, dar elevii claselor a XII-a au început să-l huiduie pe liderul AUR când acesta a încercat să-ți susțină discursul și l-au lăsat doar să spună „Bună ziua”.

După incident, George Simion a renunțat la discursul pregătit și a vorbit foarte puțin, spunându-le copiilor doar să învețe și să nu plece din România. 

Articole recente

Începând din noiembrie, Ryanair va opera zboruri spre Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Zborurile spre Dublin vor fi operate îcu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă

Se lansează programul gratuit de formare continuă „Învăț și Zâmbesc” pentru educatori, învăţători şi profesori

Programul „Învăț și Zâmbesc” conține un parcurs de învățare structurat în 3 etape: podcast, interviuri video și capsule video de învățare. Temele abordate sunt variate, de la abilități interpersonale până la aplicații și resurse didactice, fiind create pentru fiecare ciclu de învățământ: preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Președintele CJ Maramureș susține că are soluții, după ce operatorul Drusal SA a sistat colectarea deșeurilor

Ionel Bogdan a precizat că Societatea Drusal SA are termen ca până mâine dimineață, cel târziu, să operaționalizeze serviciul de gestionare a deșeurilor, pentru care s-a angajat conform contractului pe care îl are cu administrația județului Maramureș. În caz contrar, se va proceda la rezilierea contractului semnat între Județul Maramureș și Drusal SA.

Mai multe articole de același fel

Comisarul european Elisa Ferreira – vizită la Alba Iulia și în Valea Jiului

Comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, se va afla la Alba Iulia și apoi la Petroșani și Petrila, pentru va participa la inaugurarea Acordului de parteneriat cu România pentru perioada 2021-2027.

Ligia Deca, noul ministru al Educației, a depus jurământul la Cotroceni 

Preşedintele Klaus Iohannis a arătat că nu doar noul ministru are nevoie de încurajări şi de ajutor, de oameni buni profesionişti cu care să lucreze, ci întregul guvern, fiindcă pachetul de legi ale Educației va trebui să ajungă cât se poate de repede în Guvern