3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALSorin Vlașin: Obiectivul principal al PSD este să ofere ”Sprijin pentru România”

Sorin Vlașin: Obiectivul principal al PSD este să ofere ”Sprijin pentru România”

Publicat în

spot_img
spot_img

Obiectivul principal al PSD este să ofere ”Sprijin pentru România” și pentru toți românii. Tocmai de aceea, măsura creșterii salariului minim la 3000 de lei, și a pensiilor (pensia minimă la 1.100 lei, iar valoarea punctului de pensie la 1.745 lei), de la 1 ianuarie 2023 reprezintă o măsură care ține de respectul pentru cetățeni, o măsură atât de necesară în contextul creșterii prețurilor.

Aceste măsuri propuse de ministrul Marius Budăi, sunt aplicate și în alte țări europene, pentru că sunt necesare, corecte și de bun simț, în orice stat căruia îi pasă de cetățenii săi.

Articole recente

REpowerEU | 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independenţă energetică şi combaterea sărăciei energetice

România a obţinut aproape 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independenţă energetică şi combaterea sărăciei energetice, după adoptarea propunerii REpowerEU în Consiliul Ecofin

Zeci de lansări de carte și evenimente culturale la Salonul Hunedorean al Cărții

Peste 80 de edituri şi-au anunțat și în acest an participarea, evenimentul fiind unul de neratat pentru oricine iubește cărțile și lectura.

Începând din noiembrie, Ryanair va opera zboruri spre Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Zborurile spre Dublin vor fi operate îcu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă

Mai multe articole de același fel

Președintele CJ Maramureș susține că are soluții, după ce operatorul Drusal SA a sistat colectarea deșeurilor

Ionel Bogdan a precizat că Societatea Drusal SA are termen ca până mâine dimineață, cel târziu, să operaționalizeze serviciul de gestionare a deșeurilor, pentru care s-a angajat conform contractului pe care îl are cu administrația județului Maramureș. În caz contrar, se va proceda la rezilierea contractului semnat între Județul Maramureș și Drusal SA.

Un hub de cercetare și educație interdisciplinară a fost înființat la Universitatea de Medicină din Târgu Mureş

Institutul de Neuroștiințe - British-Romanian Academic Institute of Neuroscience (BRAIN) va permite organizarea de cursuri sub forma unor şcoli de vară postuniversitare, MSc, pentru studenţi internaţionali