3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALLoteria Română suplimentează cu 350.000 de lei premiile pentru tragerile speciale aniversare

Loteria Română suplimentează cu 350.000 de lei premiile pentru tragerile speciale aniversare

Publicat în

spot_img
spot_img

Loteria Română organizează duminică Tragerile Speciale Loto Aniversare, pentru care a suplimentat fondul de câştiguri cu 350.000 de lei, informează instituţia.

Loteria Română sărbătoreşte 116 ani de activitate, fiind una dintre cele mai vechi instituţii româneşti, cu o importantă tradiţie în susţinerea proiectelor de interes public naţional.

Astfel, pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 vor avea loc duminică două trageri: o tragere principală şi o tragere suplimentară, iar pentru cea de-a două tragere, cea suplimentară, fondul de câştiguri al categoriei I, la Loto 6/49, este suplimentat cu 200.000 de lei, la Joker, cu 100.000 de lei, iar la Loto 5/40, cu 50.000 de lei.

Potrivit Loteriei Române, reportul la Loto 6/49 la categoria I, la tragerea principală de duminică este de peste 2,25 milioane de euro (11 milioane de lei), iar la Joker, aceeaşi categorie, de peste 1,47 milioane de euro (7,19 milioane de lei). La categoria a II-a la Joker se înregistrează un report în valoare de peste 150.000 de lei.

La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de aproximativ 4,66 milioane de lei (peste 956.600 de euro), iar La Noroc Plus, la categoria I, este un report în valoare de aproximativ 122.000 de lei (peste 25.000 de euro).

La Loto 5/40 se înregistrează la categoria I un report de peste 593.400 de lei (aproximativ 121.800 de euro), în timp ce la Super Noroc este în joc la categoria I un report în valoare de peste 30.200 de lei.

Duminică, 11 septembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 8 septembrie, Loteria Română a acordat 16.285 de câştiguri în valoare totală de aproximativ 885.000 de lei.

Articole recente

REpowerEU | 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independenţă energetică şi combaterea sărăciei energetice

România a obţinut aproape 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independenţă energetică şi combaterea sărăciei energetice, după adoptarea propunerii REpowerEU în Consiliul Ecofin

Zeci de lansări de carte și evenimente culturale la Salonul Hunedorean al Cărții

Peste 80 de edituri şi-au anunțat și în acest an participarea, evenimentul fiind unul de neratat pentru oricine iubește cărțile și lectura.

Începând din noiembrie, Ryanair va opera zboruri spre Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Zborurile spre Dublin vor fi operate îcu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă

Mai multe articole de același fel

Președintele CJ Maramureș susține că are soluții, după ce operatorul Drusal SA a sistat colectarea deșeurilor

Ionel Bogdan a precizat că Societatea Drusal SA are termen ca până mâine dimineață, cel târziu, să operaționalizeze serviciul de gestionare a deșeurilor, pentru care s-a angajat conform contractului pe care îl are cu administrația județului Maramureș. În caz contrar, se va proceda la rezilierea contractului semnat între Județul Maramureș și Drusal SA.

Un hub de cercetare și educație interdisciplinară a fost înființat la Universitatea de Medicină din Târgu Mureş

Institutul de Neuroștiințe - British-Romanian Academic Institute of Neuroscience (BRAIN) va permite organizarea de cursuri sub forma unor şcoli de vară postuniversitare, MSc, pentru studenţi internaţionali