3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARA”Patrioții” de la Țebea au lăsat în urma lor mormane de gunoaie

”Patrioții” de la Țebea au lăsat în urma lor mormane de gunoaie

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria comunei Baia de Criș, cea pe al cărei teritoriu au avut loc în week-end ceremoniile de comemorare a 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu, a postat pe contul oficial de facebook o serie de fotografii care arată mormanele de gunoi lăsat în urmă de participanți și de vânzători.

Primarul localității, Liviu Gorcea, a anunțat că la serbările de anul viitor comercianții vor fi obligați să plătească o garanție de participare ce va fi returnată doar dacă terenul utilizat va fi curățat.

”În atenția comercianților care vă regăsiți în imaginile de mai jos să aveți mare grijă pentru anul viitor (de ȚEBEA) dacă mai doriți să participați. Prin HCL vom institui o garanție la închirierea terenului care va fi returnată dupa predarea amplasamentului folosit în timpul serbărilor”, a scris primarul Liviu Gorcea.

Ce nu spune primarul este însă că NU comercianții sunt singuri vinovați, ci miile de ”patrioți” care au lăsat în urma lor mormanele de gunoi în zona unde au fost amplasate tarabele. Situația din acest an nu este, însă, una singulară. Mizeria și gunoaiele rămân la fel în fiecare an după ce se termină manifestațiile de la Țebea.

La eveniment de la Țebea, din acest an, au participat și premierul României, Nicolae Ciucă, Lucian Bode, ministrul de Interne, și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Tot la Țebea, liderul partidului extremist AUR a încercat să ajungă în același loc cu premierul, la mormântul lui Avram Iancu. Simpatizanții lui George Simion, cu steaguri în mâini, au scandat în ritm de galerie mai multe sloganuri. Aceștia au fost opriți de un cordon semnificativ de jandarmi.

Articole recente

REpowerEU | 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independenţă energetică şi combaterea sărăciei energetice

România a obţinut aproape 1,4 miliarde de euro pentru proiecte de independenţă energetică şi combaterea sărăciei energetice, după adoptarea propunerii REpowerEU în Consiliul Ecofin

Zeci de lansări de carte și evenimente culturale la Salonul Hunedorean al Cărții

Peste 80 de edituri şi-au anunțat și în acest an participarea, evenimentul fiind unul de neratat pentru oricine iubește cărțile și lectura.

Începând din noiembrie, Ryanair va opera zboruri spre Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Zborurile spre Dublin vor fi operate îcu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă

Mai multe articole de același fel

Comisarul european Elisa Ferreira – vizită la Alba Iulia și în Valea Jiului

Comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, se va afla la Alba Iulia și apoi la Petroșani și Petrila, pentru va participa la inaugurarea Acordului de parteneriat cu România pentru perioada 2021-2027.

Branding local cu implicarea comunității în Hațeg

Scopul proiectului îl reprezintă creșterea capacității Asociației de Turism Retezat de a se implica în dezvoltarea și promovarea orașului Hațeg.