fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADCondamnat la 10 ani de închisoare, s-a ascuns în portbagaj, dar a...

Condamnat la 10 ani de închisoare, s-a ascuns în portbagaj, dar a fost depistat de polițiștii de frontieră

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat condamnat la 10 ani de închisoare pentru evaziune fiscală şi spălare de bani a fost prins, vineri, când voia să iasă din România ascuns în portbagajul unei maşini verificate în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră Arad, bărbatul era ascuns într-un autoturism înmatriculat în România, condus de un român însoţit de un conaţional.

„În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport a fost descoperit, ascuns în portbagaj, un bărbat. Persoanele şi mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituţiei pentru cercetări suplimentare. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul depistat ascuns este cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, iar pe numele său era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 10 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, iar cu privire la cei doi cetăţeni români din maşină se fac cercetări.

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel