fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAUn cățel a fost salvat de pompierii hunedoreni, după ce s-a urcat...

Un cățel a fost salvat de pompierii hunedoreni, după ce s-a urcat pe acoperișul unei clădiri din Orăștie

Publicat în

spot_img
spot_img

”Bobiță Constructorul” a fost salvat de la înălțime de pompierii hunedoreni, după ce a urcat până pe acoperișul unei clădiri aflate în construcție, în municipiul Orăștie.

Pe o ploaie torențială și un vânt năprasnic, Bobiță Constructorul s-a hotărât să inspecteze lucrările de restaurare ale Casei de Cultură din Orăștie. Însă după ce a ajuns la o înălțime considerabilă, de aproximativ 10 metri, lucrurile s-au complicat.

Pentru că nu a reușit să mai coboare, a lătrat și a scheunat până când apelurile au început să curgă la 112.

În scurt timp, pompierii orăștieni i-au venit în ajutor, coborându-l în siguranță cu picioarele pe pământ.

Apoi, pompierii i-au amintit că rolul său este de paznic al șantierului și nu de alpinist și l-au răsplătit pentru buna cooperare cu o masă copioasă.

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel

O nouă specie de dinozaur a fost descoperită în Geoparcul Internaţional UNESCO Ţara Haţegului

O nouă specie de dinozaur, denumită Transylvanosaurus platycephalus - Reptila cu cap turtit din Transilvania, care a trăit în urmă cu aproximativ 70 de milioane de ani, a fost descoperită de o echipă internaţională de cercetători în Geoparcul Internaţional UNESCO Ţara Haţegului