12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIE33 de persoane din Câmpia Turzii, dornice să slăbească, au fost țepuite...

33 de persoane din Câmpia Turzii, dornice să slăbească, au fost țepuite cu câștiguri false la o tombolă

Publicat în

spot_img
spot_img

Poliţiştii şi procurorii au făcut percheziţii în Bucureşti şi în mai multe judeţe ale ţării, într-un dosar în care se fac cercetări pentru înşelăciune, produsă în cadrul unui eveniment pe tema nutriţiei. Au fost identificate 33 de victime.

”Poliţiştii Biroului  de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, au continuat activităţile de cercetare în cadrul unui dosar penal, ce vizează infracţiunile de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune”, a transmis, luni, IPJ Cluj.  

Sursa citată a precizat că, duminică, poliţiştii Biroului  de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, în cooperare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, Biroului de Investigaţii Criminale Turda, au pus în aplicare 16 mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele a 11 persoane bănuite de infracţiuni de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune. 

”Din cercetări a reieşit că, la data de 5 februarie 2021, în cadrul unui eveniment organizat de o societate comercială pe subiectul nutriţiei în municipiul Câmpia Turzii, o femeie ar fi fost desemnată câştigătoarea unei tombole, sub condiţia achiziţionării unor produse în valoare de 820 de euro, prezentate în cadrul evenimentului, însă, ulterior, nu a mai putut revendica premiul, acesta constând într-un aparent sejur turistic. Poliţiştii au continuat activităţile de cercetare, în urma cărora au fost identificate 33 de persoane vătămate”, a mai precizat sursa citată.  

În urma percheziţiilor desfăşurate la locuinţele persoanelor bănuite, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman şi Dâmboviţa, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 148.482 de lei, 24.570 de euro, 1.500 de lire şi 400 de dolari, precum şi 18 telefoane mobile, înscrisuri de interes în cauză, dar şi alte probe şi mijloace de probă utile în cadrul procesului penal. 

Articole recente

5 octombrie, ora 9:00 – Atelier de restaurare „Vernis-urile: probleme de conservare și restaurare. Studierea comportamentului de îmbătrânire a vernis-ului”, la Museikon din Alba Iulia

Miercuri, 5 octombrie 2022, începând cu ora 9:00, la Museikon/ Muzeul Național al Unirii Alba Iulia se va desfășura online, via zoom, partea a doua a Atelierelor de Restaurare Museikon, ediția a V-a, cu tema „Vernis-urile: probleme de conservare și restaurare. Studierea comportamentului de îmbătrânire a vernis-ului”. 

Sute de copii au participat gratuit la servicii socio-medicale, printr-un proiect cu finanțare nerambursabilă al Primăriei Alba Iulia

Pachetul de servicii gratuite a fost posibil prin proiectul „Sănătate pentru Toți 3/ Salutte per Tutti 3” și este dedicat copiilor din Alba Iulia, dar și din alte zone ale României, care frecventează  Centrul „Maria Beatrice”, respectiv Centrul de Zi pentru Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii „Sfânta Maria”.

Medalie de aur pentru Alexandru Sibișan (CS Unirea Alba Iulia), la Balcaniada de Judo, desfășurată în Muntenegru

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a obținut o performanță extraordinară la Balcaniada de Judo – Under 21, desfășurată în 1 și 2 octombrie la Podgorica, Muntenegru. Judoka Alexandru Sibișan a câștigat, la individual,  medalia de aur, la categoria de greutate 90 de kilograme.

Grupurile parlamentare ale UDMR consideră nefondată campania lansată împotriva ministrului Tánczos Barna

Deputaţii şi senatorii UDMR îl asigură pe Tánczos Barna de întreg sprijinul lor

Mai multe articole de același fel

Ediție aniversară a Zilelor Clujului | peste 100 de evenimente, în 30 de locuri din oraș

Devenit un eveniment de referință pentru locuitori și turiști, cu peste 250.000 de participanți în cele 4 zile de festival, Zilele Clujului este unul dintre evenimentele de anvergură unul dintre veritabilele "branduri de Cluj".

Scandal de spionaj la NIS Petrol, sucursala Gazprom în România

Procurorii DIICOT Timișoara, împreună cu D.C.C.O. și B.C.C.O. Timișoara, au efectuat nouă percheziții domiciliare în București și Timișoara, inclusiv la sediul și punctele de lucru ale multinaționale, într-o cauză ce având obiect comiterea infracțiunilor de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și transfer neautorizat de date informatice.