fbpx
1.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HARGHITADoi răniți, după ce un tren a lovit un autocamion în Odorheiu...

Doi răniți, după ce un tren a lovit un autocamion în Odorheiu Secuiesc

Publicat în

spot_img
spot_img

Două persoane au fost transportate la spital, luni dimineaţa, în urma unui accident feroviar produs la Odorheiu Secuiesc, un tren lovind un autocamion la pasajul de la intrarea în municipiu.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, în urma accidentului, o femeie de 46 ani a suferit un traumatism la cap şi a fost preluată de către un echipaj al Serviciul de Ambulanţă Judeţean din Odorheiu Secuiesc.

Şoferul autocamionului, în vârstă de 53 ani, care nu prezenta răni vizibile, a fost preluat de către echipajul SMURD.

Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru investigaţii medicale de specialitate.

La faţa locului au intervenit trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Trenul circula pe ruta Sighişoara – Odorheiu Secuiesc, iar în urma accidentului locomotiva a deraiat şi se aşteaptă echipajele CFR pentru repunerea ei pe şine, a mai precizat sursa citată.

Circulaţia feroviară şi cea rutieră sunt blocate.

Ioana Pop

Articole recente

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Alin Nica i-a retras toate atribuţiile vicepreşedintelul CJ Timiş, Cristian Moş, după ce acesta a anunţat că va candida independent la Primăria Timişoara

Forţa Dreptei, partidul din care acum face parte Alin Nica, după ce a plecat de la PNL, partidul care l-a susţinut în funcţia de preşedinte al CJ Timiş, i-a solicitat demisia lui Moş.

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara în urma unei ameninţări cu bombă

”A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Pasagerii sunt evacuaţi din avion”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

La Alba Iulia se deschide sezonul de turism cultural şi istoric în 1 mai

Vor fi reluate spectacolele de reconstituire istorică antică şi schimbul de gardă, evenimente care atrag un număr mare de turişti în fiecare an

Mai multe articole de același fel

Vicepreşedintele CJ Harghita, Bíró Barna Botond, ales candidatul UDMR la preşedinţia CJ

În cursa pentru alegerea candidatului UDMR la preşedinţia Consiliului Judeţean Harghita s-au înscris, pe lângă Bíró Barna Botond, actualul preşedintele al CJ Harghita, Borboly Csaba, aflat la al patrulea mandat, precum şi al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Barti Tihamér.