6.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVO grindă a podului de la Prejmer s-a prăbușit peste calea ferată

O grindă a podului de la Prejmer s-a prăbușit peste calea ferată

Publicat în

spot_img
spot_img

Pasajul rutier care face legătura între orașul Prejmer și municipiul Brașov s-a prăbușit. Pasarela a căzut peste calea ferată, blocând circulația trenurilor. Grinda căzută a rupt instalația de electrificare a căii ferate, astfel încât trenurile care vor parcurge zona în următoarele ore vor fi tractate de locomotive Diesel.

Circulația feroviară a fost perturbată, în această după după-amiază, pe magistrala 400, după ce o grindă a podului de pe DN10 a căzut peste șine. Din fericire, nu sunt victime. Grinda a fost trasa de pe calea ferată, dar, pentru că linia de înaltă tensiune s-a rupt, trenurile de pe magistrala 400 circulă cu garniturile tractate de locomotive Diesel.

„La fața locului au acționat echipele CNAIR, pasajul respectiv fiind in administrarea companiei de drumuri. Din punct de vedere al traficului feroviar, menționez faptul că, începând cu ora 18.55 s- a reluat circulația feroviară, cu tracțiune Diesel, pe relația Hărman – Prejmer. Trenurile care circulă dublate cu locomotivă Diesel între Hărman și Prejmer sunt următoarele: 4513, 1646 și 12406. Echipele feroviare de intervenție ale SRCF Brașov vor acționa în zona respectivă, într o fereastră de grafic, pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, astfel încât să fie restabilită circulația în condiții normale de trafic,” a anunțat purtătorul de cuvânt CFR, Oana Brânzan.

Pasarela care face legătura între Brașov și Prejmer se află în șantier, iar circulația este oprită din 16 septembrie, ora 20.00.

foto: amator

Articole recente

Începând din noiembrie, Ryanair va opera zboruri spre Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Zborurile spre Dublin vor fi operate îcu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă

Se lansează programul gratuit de formare continuă „Învăț și Zâmbesc” pentru educatori, învăţători şi profesori

Programul „Învăț și Zâmbesc” conține un parcurs de învățare structurat în 3 etape: podcast, interviuri video și capsule video de învățare. Temele abordate sunt variate, de la abilități interpersonale până la aplicații și resurse didactice, fiind create pentru fiecare ciclu de învățământ: preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Președintele CJ Maramureș susține că are soluții, după ce operatorul Drusal SA a sistat colectarea deșeurilor

Ionel Bogdan a precizat că Societatea Drusal SA are termen ca până mâine dimineață, cel târziu, să operaționalizeze serviciul de gestionare a deșeurilor, pentru care s-a angajat conform contractului pe care îl are cu administrația județului Maramureș. În caz contrar, se va proceda la rezilierea contractului semnat între Județul Maramureș și Drusal SA.

Mai multe articole de același fel

S-au finalizat procedurile de achiziţie pentru toate echipamentele din proiectul de dotare a Ambulatoriului Spitalului Judeţean Brașov

Consiliul Judeţean Braşov a încheiat procedurile de achiziţie pentru toate echipamentele, aparatura medicală şi mobilierul incluse în proiectul cu finanţare europeană destinat dotării Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Femme Monumentale. Femme Végétale. – 3 performance-uri care activează spații urban-montane din Brașov

Demersul Asociației Developing Art, inițiat de Madira în parteneriat cu I Dance You își propune să dezbată contextul cultural, social și profesional actual și schimbările pe care acesta le determină în viața femeilor.