fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTPlângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Publicat în

spot_img
spot_img

Elena Onel, mama Amaliei Puflea, una dintre componentele lotului național de gimnastică de la Deva, va face plângere penală împotriva antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean, acuzându-i de comportament abuziv la adresa gimnastelor, scrie ProSport.

Elena Onel a venit, sâmbătă, la Deva pentru a-și lua copilul acasă, la Bârlad, iar luni va depune o plângere penală împotriva antrenorilor. Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

„Se fac 5 ani de când copilul meu este la Deva, dar problemele astea au început de un an și jumătate. Au fost accidentări grave, iar domnii antrenori n-au vrut să facă nimic. A trebuit să meargă personal domnul Bellu cu ele la Viena ca să vadă personal ce se întâmplă cu acești copii. S-a convins! Au ajuns la operație. E Mara Ceplinschi, este Maria Ghibarțea, ce să povestim? Cazul lui Shakira cred că-l știe toată lumea…Știți ce mi-au zis domni antrenori? Doamnă, cât acești copii fac bani e bine! Când n-o să mai facă bani, e răspunderea dumneavoastră. Cu alte cuvinte dacă acest copil ajunge infirm datorită lor, ei se dezleagă de la cap, n-au nicio problemă!”, a spus, pentru sursa citată, mama sportivei.

Amalia Puflea a cucerit două medalii la Campionatul European de la Munchen, care a avut loc în luna august: aur la sol și bronz la bârnă. Tânăra sportivă nu vrea să renunțe la cariera sportivă în urma abuzurilor suferite. Amalia vrea să continue în gimnastică și să se transfere la CS Dinamo.

Credit foto: ProSport

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel