fbpx
spot_img
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘAsociația Liga Studenților ”Pintea Viteazul” din Baia Mare dă start campaniei de...

Asociația Liga Studenților ”Pintea Viteazul” din Baia Mare dă start campaniei de recrutare

Publicat în

spot_img
spot_img

În luna octombrie, Asociația Liga Studenților ”Pintea Viteazul” din Baia Mare dă start campaniei de recrutare a noilor membri care să ajute la îmbunătățirea mediului universitar băimărean.

Liga Studenților ”Pintea Viteazul’’ este o organizație nonguvernamentală și apolitică, care se ocupă de reprezentarea studenților a celor trei facultăți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, fiind, totodată, singura organizație studențească din județul Maramureș.

Obiectivele acestei organizații este de a duce reprezentarea studențească la cel mai înalt nivel, să apere drepturile și interesele studenților și să deruleze proiecte și activități cu și pentru studenții din Baia Mare. De asemenea, LSPV este locul potrivit pentru socializare, experiențe unice și clipe de neuitat.

În perioada 3-18 octombrie, studenții care doresc să se implice în activitățile organizației, pe lângă activitatea academică, sunt așteptați la unul dintre stand-urile amplasate la Facultatea de Științe/Litere și la Facultatea de Inginerie.

Membrii organizației vor fi prezenți de luni până vineri, între orele 08:00- 16:00, unde vor oferi toate informațiile necesare despre activitatea lor, oportunitățile de care poți beneficia și să te informeze cu privire la drepturile și obligațiile tale, dar și să afli care sunt avantajele implicării active într-o organizație studențească. Ulterior, studenții vor fi contactați de către membrii LSPV pentru a concluziona cele discutate la stand-uri.

Andrei Buda

Articole recente

A fost dat în funcţiune noul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea

O investiţie de 40 de milioane de euro din fonduri europene

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Mai multe articole de același fel

Gabriel Zetea: ”Nelu Dragos candidează cu încredere pentru un nou mandat de primar în comuna Gârdani!” (PE)

În timp ce unii primari lasă să treacă decenii întregi fără să înregistreze proiecte notabile realizate pentru comunitate, există lideri precum Nelu Dragoș, primarul din Gârdani, care redefinește ce înseamnă progresul și eficiența în administrația locală. CMF: 21240002

Vlad Hotea, cel mai harnic gospodar, cinstit la ”Tânjaua Hotenarilor” din comuna Ocna Șugatag (PE)

”Tânjaua hotenarilor” care se organizează anual în a doua duminică din luna mai nu este doar o sărbătoare ci și o recunoaștere a muncii asidue, unde cel mai harnic om din sat este ales de Sfatul Bătrânilor.

Doru Ioan Dăncuș: Aducem investițiile necesare pentru a îmbunătăți actul medical în Baia Mare (PE)

Primarul municipiului Baia Mare spune că aspecte care vizează realizarea de investiții în sănătate au fost discutate atât cu președintele Comisiei de Sănătate a Senatului, Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel cât și cu secretarul de Stat în Ministerul Sănătăţii, Dr. Tiberius Marius Brădățan, prezenți zilele trecute în Baia Mare. CMF: 21240002