fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJCluj Symphony Experience 2022 | Ustensilele din bucătărie se transformă în instrumente...

Cluj Symphony Experience 2022 | Ustensilele din bucătărie se transformă în instrumente muzicale și peste o mie de voci cântă simultan în aer liber

Publicat în

spot_img
spot_img

Concerte în aer liber, spectacole de stand-up comedy şi un show muzical cu instrumente din bucătărie vor avea loc în perioada 7-9 octombrie 2022, la Cluj Symphony Experience.

n plus, clujenii se vor putea bucura de concerte de muzică simfonică în tramvai, în autobuze, în parc şi în pieţe.

Evenimentele au loc în cadrul Zilelor Clujului, iar accesul este liber.

Cea de-a 6-a ediţie a evenimentului va începe vineri, 7 octombrie, cu Stand-up Symphony.

Show-ul va aduce pe scena din Piaţa Muzeului stand-upperi şi tineri muzicieni ce vor oferi publicului o experienţă inedită cu muzică şi umor. Aici va fi prezentat, în premieră în aer liber, spectacolul de stand-up comedy “Domnu’ Hara”.

Evenimentul va continua într-o bucătărie improvizată în aer liber în Piaţa Muzeului, unde muzica se va întâlni cu arta culinară, iar ustensilele de gătit se vor transforma în instrumente muzicale.

Momentul emblematic al acestei ediţii, organizat în cadrul Paradei Zilelor Clujului, va fi concertul „Sing for Life”, ce va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, în Piaţa Unirii. Evenimentul va reuni peste 1.000 de voci care vor cânta împreună, într-un apel comun la viaţă, iubire şi conectare.

„Este o mare bucurie să facem Cluj Symphony Experience fără restricţii, direct în mijlocul oamenilor. Toţi cei care iubesc să cânte, profesionişti sau nu, sunt aşteptaţi alături de noi, la cel mai mare cor live al anului, direct în Piaţa Unirii! Vom cânta împreună pentru viaţă, pentru pace – avem atât de multă nevoie – şi pentru conectare”, a declarat solistul Flavius Buzilă, organizatorul evenimentului şi totodată preşedintele Asociaţiei cultural-artistice Hara.

Programul continuă duminică, 9 octombrie, cu un spectacol în parcul central şi în zona Casei Matei Corvin.

Având tema „Make music, not war”, reprezentanţii instituţiilor de apărare – Fanfara Diviziei 4 Infanterie Gemina şi elevii Şcolii de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” – vor realiza o colaborare inedită.

Accesul este liber.

Cluj Symphony Experience are loc în cadrul Zilelor Clujului şi este un eveniment susţinut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Visit Cluj.

Program 

Vineri
„Stand-up Symphony”
În premieră absolută, stand-upperi şi tineri muzicieni talentaţi vor crea o experienţă interdisciplinară savuroasă de stand up şi muzică.
Unde: Piaţa Muzeului
Interval orar: 15:30-17:00

Cooking Symphony 
O experienţă unică, în care muzica se întâlneşte cu arta culinară. 
În bucătăria noastră, amenajată în aer liber, ustensilele de gătit se transformă în veritabile instrumente muzicale alături de cei prezenţi în piaţă.
Unde: Piaţa Muzeului, în faţa restaurantului Marty
Ora: 17:45

Sâmbătă

„Sing for Life” 

Evenimentul emblemă a acestei ediţii Cluj Symphony Experience, în cadrul Paradei Zilelor Clujului. În Piaţa Unirii, peste 1000 de persoane vor cânta împreună, într-un apel comun la viaţă, iubire şi conectare.
Unde: Piaţa Unirii
Ora: 18:00

Duminică
„City Symphony”
Oraşul se transformă într-o simfonie muzicală în mişcare în cele mai frumoase zone ale Clujului dar şi în mijloace de transport.
Având tema „MAKE MUSIC, NOT WAR” reprezentanţii instituţiilor de apărare
(Fanfara Diviziei 4 Infanterie Gemina şi elevii Şcolii de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan”) vor realiza o colaborare inedită.
Tramvai, Linia 25 – intervalul orar 11:00-13:00

Parcul Central „Simion Bărnuţiu” – Fanfara Diviziei 4 Infanterie Gemina – ora 14:00

Casa Matei Corvin – Elevii Şcolii de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” – ora 15:00.

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel

VIDEO | Cea mai veche structură de acoperiş existentă în Transilvania a fost identificată în biserica reformată a satului Viștea/Magyarvista

Fundaţia “Teleki László” din Budapesta a efectuat cercetări dendrocronologice în biserica ridicată la sfârşitul secolului al XIII-lea, în cadrul Proiectului “Rómer Flóris”, înfiinţat şi finanţat de guvernul ungar.

Investiție de 50 de milioane de euro la Turda | Prima fabrică de medicamente construită de o companie internaţională în ultimii 30 de ani...

Noua unitate de producţie şi ambalare va cuprinde iniţial 9 linii tehnologice de ultimă generaţie pentru produse în doză solidă (capsule şi tablete), cu o capacitate de 120 milioane cutii produs farmaceutic pe an. Suprafaţa totală a unităţii este de aproximativ 30.000 mp şi permite o extindere rapidă a liniilor de producţie