fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂComisarul european Elisa Ferreira - vizită la Alba Iulia și în...

Comisarul european Elisa Ferreira – vizită la Alba Iulia și în Valea Jiului

Publicat în

spot_img
spot_img

Mâine, 5 octombrie, și joi, comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, se va afla la Alba Iulia și la Petrila, pentru a participa la inaugurarea Acordului de parteneriat cu România pentru perioada 2021-2027.

Elisa Ferreira se va întâlni cu prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă și cu ministrul investițiilor și proiectelor europene, Marcel-Ioan Boloș. Aceștia se vor adresa apoi actorilor naționali, regionali și locali implicați în politica de coeziune cu privire la prioritățile României pentru noua perioadă de finanțare.

O conferință de presă privind lansarea acordului de parteneriat va avea loc la 5 octombrie, începând cu ora 15:30, în Sala Unirii de la Cetatea Albă Carolina din Alba Iulia.

Programul comisarului Ferreira în Alba Iulia va continua cu vizitarea unor proiecte finanțate în cadrul politicii de coeziune: lucrările de renovare și noul echipament ale spitalului local de urgență și producătorul de ceramice IPEC SA.

La 6 octombrie, comisarul Ferreira se va deplasa la Petroșani și Petrila, unde va vizita proiecte finanțate de UE, precum mina din Petrila și școala primară și secundară locală.

O întâlnire cu studenți, antreprenori, mineri și reprezentanți ai ONG-urilor va avea loc în Aula Magna, pe Strada Universității din Petroșani, la ora 10:30, urmată de o conferință de presă.

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel

Primăria Ciugud desființează casieria și va accepta doar plăți electronice

Denumită „O primărie fără casierie”, inițiativa are ca scop eficientizarea actului administrativ și îmbunătățirea serviciilor publice oferite de administrația locală ciugudenilor.