fbpx
0.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJÎncepând din noiembrie, Ryanair va opera zboruri spre Dublin de pe Aeroportul...

Începând din noiembrie, Ryanair va opera zboruri spre Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Publicat în

spot_img
spot_img

Compania Ryanair va introduce curse spre Dublin, Irlanda, de pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând din 1 noiembrie. Zborurile vor fi operate marţea şi sâmbăta, iar biletele sunt disponibile de marţi.

”Aeroportul Internaţional Cluj şi compania aeriană Ryanair anunţă astăzi operarea zborurilor spre Dublin, capitala Irlandei, începând din sezonul de iarnă al anului 2022. Dublin este a doua destinaţie spre care va opera Ryanair de pe aeroportul clujean, după Londra Stansted”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a aeroportului.

Astfel, zborurile spre Dublin vor fi operate începând din 1 noiembrie, cu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă, iar biletele sunt disponibile spre vânzare începând de marţi.

Conform sursei citate, Dublin găzduieşte o serie de monumente, catedrale şi biserici, muzee şi galerii de artă, clădiri impunătoare, castele învăluite în poveşti de demult, parcuri cu mult verde şi împrejurimi sălbatice. Dublin este cel mai mare centru de învăţământ din Irlanda, cu trei universităţi, cea mai veche fiind Universitatea din Dublin, fondată în secolul al XVI-lea.

Aeroportul Dublin este cel mai mare aeroport al ţării şi este situat la aproximativ 10 kilometri de capitala Irlandei. Anual, acesta înregistrează aproximativ 20 de milioane de pasageri.

Articole recente

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Proiectul Patrimoniul sub reflectoare/Spotlight Heritage Timișoara, premiat la două categorii în finalele Romanian PR Award 2022

Cea de-a 20-a ediție a competiției Romanian PR Award a adus pe scenă teme și proiecte inedite, campanii și proiecte de impact social abordate de mari trusturi de media, organizații și agenții prestigioase, alături de instituții publice și de cultură din România. 

Mai multe articole de același fel

VIDEO | Cea mai veche structură de acoperiş existentă în Transilvania a fost identificată în biserica reformată a satului Viștea/Magyarvista

Fundaţia “Teleki László” din Budapesta a efectuat cercetări dendrocronologice în biserica ridicată la sfârşitul secolului al XIII-lea, în cadrul Proiectului “Rómer Flóris”, înfiinţat şi finanţat de guvernul ungar.

Investiție de 50 de milioane de euro la Turda | Prima fabrică de medicamente construită de o companie internaţională în ultimii 30 de ani...

Noua unitate de producţie şi ambalare va cuprinde iniţial 9 linii tehnologice de ultimă generaţie pentru produse în doză solidă (capsule şi tablete), cu o capacitate de 120 milioane cutii produs farmaceutic pe an. Suprafaţa totală a unităţii este de aproximativ 30.000 mp şi permite o extindere rapidă a liniilor de producţie