fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATECongres Internațional de Stomatologie la Arad

Congres Internațional de Stomatologie la Arad

Publicat în

spot_img
spot_img

Prima ediție a Congresului internațional de Stomatologie, 1st GoldARt Dentistry Congress, Endo&More, va avea loc la Arad, între 20 și 22 octombrie, în organizarea Universității Vasile Goldiș din Arad și a Centrului Clinic Internațional de Microscopie în Stomatologie Vasile Goldiș.

Programul amplu cuprinde lucrari stiintifice sustinute de experți de renume mondial în stomatologia națională și internațională. Speakeri și practicieni de top din Germania și  România vor prezenta protocoale, sfaturi și metode inovative pentru tratamente endodontice de succes.

”Traversăm cu toții o perioadă marcată de incertitudini și provocări, o perioadă de schimbări continue la care trebuie să ne adaptăm cu rapiditate. Eforturile noastre trebuie să se concentreze în aceste momente pentru a recupera viața educațională, socială și profesională blocată parțial de efectele pandemiei COVID-19. Astfel, în acest context am decis spontan să organizăm Congresul 1st GoldARt Dentistry Congres, Endo&More într-un timp atât de limitat. Cu toate acestea s-a format un program științific în care se vor discuta cu precădere subiecte legate de ramura endodonției dar și aspecte colaterale ce privesc tratamentul endodontic. Pe parcursul celor două zile de congres 21-22 octombrie 2022 lectorii invitați vor susține prelegeri de actualitate cu un caracter important atât pentru medicii stomatologi cât și pentru cei specialiști în endodonție.”, a spus Conf.Univ.Dr. Sorin Mihali, Medic Specialist in Protetică Dentară, Doctor în Științe Medicale și Președinte al Comitetului Științific de organizare a congresului.

”În perioada 20-22.10 2022 are loc in Arad prima editie a congresului „Gold Art – Endo and more. Pe parcursul a trei zile, referenti cu o bogata experienta in domeniile implantologiei, parodontologiei, a stomatologiei restaurative, endodontologiei precum si in alte domenii de interes stomatologic vor captiva auditoriul cu temele prezentate. Prin posibilitatea (nicidecum de la sine inteleasa in aceasta perioada) de a interactiona in direct cu referentele si referentii, participantele si participantii vor putea cunoaste o serie de aspecte noi pe care sa le poata implementa in folosul pacientilor in practica stomatologica zilnica. Pe linga referatele si prezentarile teoretice au loc de asemenea si o serie de workshop-uri menite sa usureze activitatea practica a colegelor si colegilor care participa la acest congres.
Si nu in cele din urma, cei prezenti vor avea ocazia sa se (re)intilneasca, sa socializeze, pe scurt sa se bucure deplin de cele trei zile de congres stomatologic din frumosul si primitorul Arad.”, a spus Peter Kiefner, Dr. med. dent, M.Sc. Endodontologie, Președinte al Congresului.

Evenimentul este iitiat de Universitatea de Vasile Goldis din Arad, în parteneriat cu Consiliul Judetean Arad și Sustinut de Colegiul medicilor stomatologi din Arad.

Congresul are loc la GEMI CONFERENCE & EVENTS, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din Arad. Informații complete despre program, speakeri și locație, le puteți afla de pe site-ul oficial al congresului: uvvgdentistrycongress.com

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel

Investiție de 50 de milioane de euro la Turda | Prima fabrică de medicamente construită de o companie internaţională în ultimii 30 de ani...

Noua unitate de producţie şi ambalare va cuprinde iniţial 9 linii tehnologice de ultimă generaţie pentru produse în doză solidă (capsule şi tablete), cu o capacitate de 120 milioane cutii produs farmaceutic pe an. Suprafaţa totală a unităţii este de aproximativ 30.000 mp şi permite o extindere rapidă a liniilor de producţie