fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTCampanie de donare de sânge derulată de polițiștii din cadrul Inspectoratului de...

Campanie de donare de sânge derulată de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru semenii aflați în suferință

Publicat în

spot_img
spot_img

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au donat vineri sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia.

Polițiștii au răspuns apelului lansat de Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, care se confruntă cu o criză a donatorilor de sânge.

Astfel, în săptămâna 31 octombrie – 4 noiembrie 2022, aproximativ 30 de polițiști, din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Alba, s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină, din Alba Iulia, și au donat sânge, pentru a fi MAI aproape de oamenii aflați în suferință.

Încheiem săptămâna cu gândul că misiunea nobilă, pe care ne-am asumat-o, de a fi alături de cei care au nevoie de sânge, va avea ecou în rândul comunității, iar numărul donatorilor de sânge se va înmulți.

Articole recente

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii...

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Mai multe articole de același fel