fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTO autoutilitară a luat foc pe Autostrada A1

O autoutilitară a luat foc pe Autostrada A1

Publicat în

spot_img
spot_img

O autoutilitară a luat foc vineri seară, pe Autostrada A1 în zona Vințișoara.

Pentru stingerea și localizarea incendiului, au intervenit pompierii din cadrul Secției de pompieri Sebeș, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Potrivit ISU Alba, la ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, flăcările se manifestau, cu ardere generalizată, la o autoutilitară care transporta unelte pentru amenajări (interioare/exterioare).

Pompierii au reușit lichidarea incendiului, aceștia intervenind pentru înlăturarea efectelor negative produse de incendiu.

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel

Primăria Ciugud desființează casieria și va accepta doar plăți electronice

Denumită „O primărie fără casierie”, inițiativa are ca scop eficientizarea actului administrativ și îmbunătățirea serviciilor publice oferite de administrația locală ciugudenilor.