fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTCampionatul Mondial din Qatar: Istvan Kovacs, în brigadă la meciul de deschidere...

Campionatul Mondial din Qatar: Istvan Kovacs, în brigadă la meciul de deschidere dintre Qatar și Ecuador

Publicat în

spot_img
spot_img

Arbitrul român Istvan Kovacs, se afla în brigada de arbitrii care va conduce partida de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar, dintre țara gazdă și Ecuador.

Partida va avea loc duminică, 20 noiembrie, cu începere de la ora 18:00.

Centralul român va fi rezerva de arbitru, a centralului partidei Daniele Orsato (Italia).

Alături de Istvan Kovacs, în Qatar se mai află alți doi arbitrii români, asistenții Mihai Artene și Vasile Marinescu.

Ovidiu Artene și Vasile Marinescu sunt primii arbitri de tușă români care vor fi prezenți la o Cupă Mondială, după Nicolae Grigorescu, în 1998.

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel