fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLȘeful CNAIR: Pe întreaga autostradă Sebeş-Turda se circulă de astăzi la regim...

Șeful CNAIR: Pe întreaga autostradă Sebeş-Turda se circulă de astăzi la regim de 4 benzi! Am deschis traficul şi pe cei 1,5 km din zona dealului Oiejdea

Publicat în

spot_img
spot_img

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) Cristian Pistol a anunţat că Ppe întreaga autostradă Sebeş-Turda (A10) se circulă, de sâmbătă, la regim de 4 benzi. „Am deschis traficul în regim de autostradă şi pe cei 1,5 km din zona dealului Oiejdea”, a adăugat şeful CNAIR.

„Pe întreaga autostradă Sebeş-Turda (A10) se circulă de astăzi la regim de 4 benzi! Am deschis traficul în regim de autostradă şi pe cei 1,5 km din zona dealului Oiejdea”, a scris Cristian Pistol, sâmbătă pe Facebook.

El a reamintit că „circulaţia pe Lotul 2 al Autostrăzii Sebeş – Turda a fost deschisă anul trecut, în luna noiembrie 2021, dar restricţionată pe o bandă pe sens în zona Dealului Oiejdea, din cauza unor alunecări de teren”.

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel