fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘMașină lovită de tren și târâtă peste 150 de metri pe șine,...

Mașină lovită de tren și târâtă peste 150 de metri pe șine, în județul Timiș

Publicat în

spot_img
spot_img

Momente cumplite pentru un bărbat și o femeie din județul Timiș. Mașina în care erau a fost lovită, duminică seară, în plin de un tren. Autoturismul a fost târât pe șine peste 150 de metri. Femeia a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor. Cei doi soți au fost internați.

Maşina a fost prinsă între balustrada de la pod şi scara automotorului.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani mergea cu soția de 64 de ani, de la Urseni spre Timișoara. Soțul conducea dar la trecerea peste calea ferată nu s-a asigurat iar mașina a fost izbită în plin de un tren interregio. Autoturismul a fost târât peste 150 de metri pe sine, iar femeia a rămas încarcerată. Doar pompierii au reușit să o scoată dintre fiare.

Alin Vicol, ISU Banat: A fost o descarcerare destul de dificile din cauza trenului care a contorsionat mașina și era agățată de parapet. Victima a fost extrasă și transportată la spital cu multiple leziuni, iar șoferul nu a avut prea multe leziuni. A fost transportat și el pentru investigații la spital.

Pasagerii din tren nu au fost răniți, dar s-au speriat cu toții.

Din cauza accidentului, trenul și-a reluat drumul spre destinație cu mai bine de o oră întârziere. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel

Proiectul Patrimoniul sub reflectoare/Spotlight Heritage Timișoara, premiat la două categorii în finalele Romanian PR Award 2022

Cea de-a 20-a ediție a competiției Romanian PR Award a adus pe scenă teme și proiecte inedite, campanii și proiecte de impact social abordate de mari trusturi de media, organizații și agenții prestigioase, alături de instituții publice și de cultură din România.