fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘO băimăreancă a fost răpită. Noroc cu un șofer de microbuz care...

O băimăreancă a fost răpită. Noroc cu un șofer de microbuz care a salvat-o

Publicat în

spot_img
spot_img

Luni, în jurul orei 16:00, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 de către un conducător auto pe un microbuz de transport persoane, cu privire la faptul că a observat că o tânără ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism, după ce aceasta a coborât în stația de pe strada Gării din municipiu.

Acesta a pornit în urmărirea acestuia până pe strada Gării până la sosirea echipajului de poliție, dar autoturismul în cauză a pătruns pe un sector de drum cu acces interzis, motiv pentru care conducătorul microbuzului s-a oprit, transmite IPJ Maramureș.

Cu ajutorul informațiilor primite, polițiștii au reușit să găsească autoturismul, dar și pe cei doi. Șoferul, un tânăr de 24 de ani din Baia Mare, a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior instanța a decis să fie cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel