fbpx
9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALPrefectul judeţului Bistriţa-Năsăud și-a înaintat demisia

Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud și-a înaintat demisia

Publicat în

spot_img
spot_img

Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Mica Oprea, a anunţat, vineri, 13 ianuarie, că a solicitat eliberarea sa din funcţie începând cu data de 1 februarie.

Primul care a cerut public demisia prefectului este un fost ocupant al acestei funcţii, în prezent şef serviciu în cadrul instituției, Ovidiu Frenţ. El a acuzat-o pe Mica Oprea, în decembrie anul trecut, de atitudini nepotrivite în relaţia cu unii angajaţi ai Prefecturii.

Zilele trecute, organizaţia USR Bistriţa-Năsăud a cerut acelaşi lucru, după apariţia în presa locală şi pe reţelele de socializare a unor noi dezvăluiri despre relaţia Micăi Oprea cu un subordonat diagnosticat cu cancer în cursul anului trecut.

Astăzi, acestui demers i s-a alăturat preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, iar deputatul PNL Diana Morar i-a cerut preşedintelui PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, printr-o postare pe Facebook, să tranşeze această chestiune.

Mica Oprea a fost numită prefect în ianuarie 2022 la propunerea organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud, fără a fi membru de partid, şi era secondată de subprefecţi de la PNL şi UDMR.

Andrei Buda

Articole recente

Cel mai vechi muzeu din România poate fi vizitat gratuit, duminică, cu ocazia împlinirii a 207 ani de la deschidere

Muzeul Naţional Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică

Parlamentul României va găzdui o expoziţie cu fotografii din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăii

Expoziţia intitulată "Paradisul evitat", cu imagini din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăi, a artistului fotograf Gyula Ádám, originar din Miercurea Ciuc, urmează să fie vernisată, în data de 5 martie, la Bucureşti, în Parlamentul României.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Papa Francisc a numit Nunţiul Apostolic în România şi Republica Moldova

Papa Francisc l-a numit pe Excelenţa Sa, Mons. Giampiero Gloder, Arhiepiscop titular de Telde, Nunţiu Apostolic în România şi Republica Moldova.

Mai multe articole de același fel