fbpx
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJCod roşu de viscol în zona montană a judeţului Cluj

Cod roşu de viscol în zona montană a judeţului Cluj

Publicat în

spot_img
spot_img

Meteorologii au emis, miercuri dimineaţă, o avertizare cod roşiu de viscol, pentru zona montană înaltă a judeţului Cluj.

Potrivit ANM, până la ora 09.00, în judeţul Cluj, zona de munte de peste 1800 m, se va semnala viscol puternic cu rafale ale vântului care vor depăşi la rafală 140 km/h, determinând scăderea vizibilităţii.

Ce asemenea, până la ora 11.00, este cod galben de vânt puternic în localităţile Sibiu, Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Şelimbăr, Roşia, Racoviţa, Sadu, Boiţa, dijn judeţul Sibiu.

Se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 55…65 km/h

Până la ora 14.00, este în continuare în vigoare avertizarea cod roşu care vizează altitudinile de peste 1800 m în Carpaţii Meridionali.

În aceste zone, potrivit ANM, ”va fi viscol puternic, cu rafale ale vântului de peste 120…140 km/h, iar vizibilitatea va fi redusă spre zero”.

Ioana Pop

Articole recente

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Executivul a menţionat că eventualele căi de atac la care ar putea face apel autorităţile române în acest caz se regăsesc în "Convenţia pentru reglementarea diferendelor relative la investiţii între state şi persoane ale altor state, încheiată la Washington la 18 martie 1965, ratificată prin Decretul Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România nr.62/1975".

STUDIU | Elevii români au încredere mai mare în instituţiile europene decât în cele naţionale

Rezultatele raportului european ICCS (International Civic and Citizenship Education Study) ne oferă date extrem de interesante, din perspectiva proiecţiei pentru viitor a ceea ce înseamnă cetăţenia europeană şi aderenţa la valorile de bază ale acesteia.

Psihologia, cel mai nou program de studii de licenţă la UMFST G.E. Palade Târgu Mureş

Admiterea la Psihologie se va realiza pe bază de concurs de dosare, iar criteriile de selecţie sunt stabilite pe baza mediei ponderate dintre media generală a anilor de studii pentru clasele IX-XI (60%) şi media aritmetică la disciplina relevantă (limba şi literatura română) pentru clasele IX-XI (40%).

Al doilea focar de rabie, confirmat la o vulpe în județul Satu Mare

Al doilea focar de rabie a fost confirmat la o vulpe în localitatea Micula Nouă

Mai multe articole de același fel