fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăALEGEREA EDITORILORShow incendiar la Cluj | Pianistul și compozitorul Bogdan Ota va susține...

Show incendiar la Cluj | Pianistul și compozitorul Bogdan Ota va susține un spectacol în stilul megaproducțiilor de pe scenele din Las Vegas

Publicat în

spot_img
spot_img

Pianistul si compozitorul Bogdan Ota, artistul roman cu una din cele mai spectaculoase evolutii nationale si internationale, concertează la Cluj în 24 februarie. Nume sonor in industria muzicala contemporana, Bogdan a vandut peste 30.000 de albume si a concertat in Europa, Australia si Statele Unite ale Americii.

Odata reintors in Romania in primavara anului 2022 Bogdan si-a dorit foarte mult să facă disponibil si publicului român albumul “BLISS”, compus in SUA.

Artistul a lansat albumul BLISS in Las Vegas printr-un concert la Hilton Lake Las Vegas alaturi de Henderson Symphonic Orchestra unde s-a bucurat de o sala arhiplina, concert la care s-a prezentat si Celine Dion in public sa-l asculte.

Artista canadiană nu este singura vedeta internationala care a calcat pragul salii de spectacol la concertele lui Bogdan. Printre VIP-urile americane carora Bogdan le-a cantat se numara si fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, dr. Miriam si Sheldon Adelson, proprietarii celui mai mare lant de cazinouri din lume care ulterior au devenit si prieteni apropiati ai artistului, cantareata Vanessa Williams cu care Bogdan a colaborat intr-o productie Cirque du Soleil numita One Night for One Drop si lista poate continua.

Bogdan a aparut pe prima pagina a revistelor VIP si Luxury Las Vegas Magazine, a fost nominalizat Personalitatea Anului 2013 la sectiunea Arta de catre Academia Europeana Hubners Who is Who si a fost invitat special al canalelor de televiziune FOX News si Channel 3.

Dupa 8 ani de concerte, recitaluri si productie media in SUA Bogdan s-a intors acasa la Botosani si a deschis turneul national BLISS cu un spectacol in orasul natal pe 14 decembrie, urmat de concerte la Cluj-Napoca, Iasi, Bucuresti si Timisoara programate in prima jumatate a noului an.

Artistul spune ca piesa “Bliss” (“Extaz”) ce a dat numele albumului i s-a revelat in statul Utah in urma unei vizite in Marele Canion al raului Colorado. Acolo intr-o noapte cu luna noua a fost martorul unui spectacol fabulos pus in scena de insusi Dumnezeu – Calea Lactee vazuta cu o claritate rar intalnita datorita absentei oricarei surse de lumina pe o raza de aproape 200 km de acel loc.

Spectacolul BLISS ce va avea loc pe 24 februarie 2023 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca va pune in scena lucrari de pe albumul cu acelasi nume, piese in premiera internationala ce urmeaza sa fie incluse pe al patrulea album al artistului, dar si unele compozitii ce l-au facut celebru.

Experienta spectatorilor va fi fabuloasa gratie imbinarii originale a mai multor arte (muzica, balet, proiectii video, joc de lumini), in stilul megaproductiilor de pe scenele Las Vegas-ului.

Concertul este un eveniment cu covor rosu, sampanie si mici gustari, organizatorii dorind sa ofere un tratament deosebit publicului in cadrul sesiunii de autografe si fotografii oficiale de la finalul serii.

Biletele sunt puse in vanzare in reteaua iabilet.ro

Ioana Pop

Articole recente

Primul audio ghid al Complexului Muzeal Arad va fi lansat odată cu redeschiderea Pinacotecii

Noul spaţiu extins al Complexului Muzeal Arad, unde sunt expuse lucrări din colecţia de pictură europeană a muzeului (a doua jumătate a secolului al XIX-lea şi început de secol XX), va fi redeschis la 1 martie

Mascații au intrat peste un bărbat din Reşiţa, apoi și-au dat seama că au greșit adresa

Bărbatul spune că l-au luat din somn, i-au speriat copilul și i-au pus pistolul la cap. Apoi au zis că au greşit adresa

1978, producția Teatrului Maghiar din Timișoara, deschide lista nominalizărilor UNITER pentru Cel mai bun spectacol

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara anunță cu bucurie că spectacolul său - „1978”, în regia lui Tomi Janežič, a fost nominalizat la două  premii ale Uniunii Teatrale din România

Guvernul a aprobat Normele de aplicare a legii privind sistemul public de pensii 

Normele fac parte din proiectul amplu asumat de către Guvern de a recalcula toate pensiile din sistemul public în spiritul echităţii, contributivităţii şi stabilităţii în muncă

Mai multe articole de același fel