fbpx
9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATEApel umanitar! Un bărbat din Țara Lăpușului riscă să-și piardă total mobilitatea...

Apel umanitar! Un bărbat din Țara Lăpușului riscă să-și piardă total mobilitatea după 3 operații eșuate și are nevoie de ajutorul nostru

Publicat în

spot_img
spot_img

Cu toții ne gândim că avem drepturi egale încă de la naștere. Uneori însă, acele probleme mici și poate neînsemnate pot deveni dușmanii noștri cei mai mari. În bătălia cu aceștia, avem cea mai mare nevoie de susținere din partea semenilor.

Problema de mobilitate a apărut încă de la naștere, iar odată cu înaintarea în vârstă s-a agravat. A fost operat de 3 ori în Baia Mare, iar acum are nevoie de o altă operație în Cluj-Napoca.

Este vorba despre MADA DANIEL, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Dealu Mare, în apropiere de Târgu Lăpuș. Acesta a suferit în ultimii 3 ani, anual, câte o operație de schimbare a unei proteze la șoldul stâng. Din cauza unor complicații, este nevoie de încă o operație, de data asta în Cluj-Napoca. Costurile primelor operații au fost mari, iar Daniel a primit atunci ajutor de la consătenii săi, cu ajutorul preotului din sat.

La data de 21 iulie 2022, acesta a fost supus unei examinări privind capacitatea sa de a muncii. Comisia de examinare l-a încadrat în gradul trei de invaliditate, considerând că capacitatea de muncă a fost pierdută doar pe jumătate, astfel, având posibilitatea de a munci și primind un ajutor de stat derizoriu.


Cu toate că starea fizică nu-l ajută, acesta a fost încadrat la o societate de pază până la finalul anului, încercând să supraviețuiască și să-și adune banii pentru operație, însă din cauza problemei de mobilitate, a trebuit să renunțe.
Greutățile fiind multe și eforturile de multe ori zădărnicite, Daniel ne-a solicitat ajutorul pentru a strânge suma necesară pentru efectuarea următoarei operații, astfel încât să poată merge în continuare la muncă ca un om normal.

Orice sprijin financiar este folositor! Pentru cei care sunt dornici să ajute, vă punem la dispoziție numărul de telefon 0767807686, iar domnul Mada vă va oferi mai multe informații.

Domnul Mada Daniel nu are un cont bancar, însă cei cu sufletul mare care vor să-i ofere o mică speranță pot lăsa donația pe unul din conturile de mai jos:

CONT RON: RO43BTRLRONCRT0375941201
Deschis la Banca Transilvania. Titular: Andrei BUDA.

CONT EURO: RO90BTRLEURCRT0375941201
Deschis la Banca Transilvania. Titluar: Andrei BUDA.

CONT RON: RO30RNCB0657160398250001
Deschis la BCR. Titular: Marina TEMLE.

Cont Revolut: RO94 BREL 0005 5120 4837 0100
Titular: Marina TEMLE.

Indiferent de cont, vă rugăm să faceți mențiunea „Mada Daniel”.


Material realizat de Temle Marina – studentă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Andrei Buda

Articole recente

Cel mai vechi muzeu din România poate fi vizitat gratuit, duminică, cu ocazia împlinirii a 207 ani de la deschidere

Muzeul Naţional Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică

Parlamentul României va găzdui o expoziţie cu fotografii din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăii

Expoziţia intitulată "Paradisul evitat", cu imagini din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăi, a artistului fotograf Gyula Ádám, originar din Miercurea Ciuc, urmează să fie vernisată, în data de 5 martie, la Bucureşti, în Parlamentul României.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Papa Francisc a numit Nunţiul Apostolic în România şi Republica Moldova

Papa Francisc l-a numit pe Excelenţa Sa, Mons. Giampiero Gloder, Arhiepiscop titular de Telde, Nunţiu Apostolic în România şi Republica Moldova.

Mai multe articole de același fel