fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALO raritate la RAR. Cu ce mașină s-au trezit inspectorii la verificări

O raritate la RAR. Cu ce mașină s-au trezit inspectorii la verificări

Publicat în

spot_img
spot_img

Inspectorii de la Registrul Auto Român au avut parte de o surpriză, joi, când a verificări s-a prezentat o femei cu o mașină rară.

“O apariție care ne duce cu gândul la zilele însorite de vară: Merlin Campbell GB, din 1979. Un autovehicul cu două locuri, pe care proprietara sa îl prezintă la raliurile de epocă, dar îl folosește și în București, dată fiind manevrabilitatea micuței decapotabile”, au transmis inspectorii pe pagina lor de Facebook.

Ei au precizat că mașina a fost cumpărată din Germania, nefuncțională, dar a fost recondiționată.

“Acum se poate lăuda cu statutul privilegiat pe care îl are printre vehiculele de epocă ale familiei”, au punctat reprezentanții RAR.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel