fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALSepsi - FCSB 1-2. Covăsnenii au avut un gol anulat

Sepsi – FCSB 1-2. Covăsnenii au avut un gol anulat

Publicat în

spot_img
spot_img

FCSB s-a impus în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1, în etapa a doua din play-off-ul SuperLigii României.

În urma acestui rezultat, roș-albaștrii urcă pe locul trei, cu 33 de puncte, la trei lungimi în urma liderului Farul, în timp ce Sepsi rămâne pe ultimul loc, cu doar 21 de puncte.

Prima repriză a întâlnirii de la Sfântu Gheorghe a fost una extrem de disputată și s-au înscris toate golurile. Încă din al doilea minut al meciului, Florinel Coman a pus în pericol poarta covăsnenilor cu un șut de la distanță.

Covăsnenii au dat replica în minutul 5, când Aganovic a lovit bara după o pătrundere frumoasă în careul lui Târnovanu. Sepsi a deschis scorul la următoarea fază, prin Ștefănescu, care a șutat din interiorul careului. Radunovic a încercat să devieze, dar balonul a ajuns în poarta lui Târnovanu.

Două minute mai târziu, roș-albaștrii au restabilit egalitate, prin Compagno, care a ajuns la un balon în interiorul careului și a marcat cu o execuție inedită.

După o ratare mare a lui Păun, FCSB a trecut în avantaj după reușita superbă a lui Florinel Coman, însă egalitatea putea fi restabilită în minutul 29, la șutul lui Păun.

În repriza secundă, jocul s-a mai domolit, însă covăsnenii puteau înscrie după o erore a lui Radunovic. Ovidiu Popescu și-a încercat și el norocul cu un șut de la distanță în minutul 58.

Șafranko l-a învins pe Târnovanu în minutul 63, însă reușita sa a fost anulată de Sebastian Colțescu pentru ofsaid, în urma analizei VAR.

Târnovanu i-a salvat, însă, pe roș-albaștrii în minutul 79. Portarul roș-albaștrilor a avut o paradă senzațională la șutul lui Papa.

Articole recente

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii...

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Mai multe articole de același fel

Salvați Copiii: Aproape 40% dintre copiii din Braşov şi Mureş au unul sau ambii părinţi plecaţi la muncă în străinătate

Copiii care rămân în ţară, în urma plecării părinţilor la muncă în străinătate, sunt nevoiţi să se confrunte cu probleme psiho-emoţionale şi sociale mult prea devreme, fără să aibă pârghiile pentru a înţelege pe deplin şi a depăşi traumele.