fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALUn pasager a spart geamul unui tramvai nou din Oradea ca să-și...

Un pasager a spart geamul unui tramvai nou din Oradea ca să-și facă singur aer condiționat

Publicat în

spot_img
spot_img

Incident mai puțin obișnuit într-un tramvai nou din Oradea. Supărat că îi este cald, un pasager a luat un ciocănel de siguranță din tramvai și a lovit până a spart unul dintre geamuri. Imaginile suprinse de o cameră de supraveghere sunt acum probă la Poliție, scrie Bihor Online. În paralel, conducerea companiei de transport public face apel la localnici pentru a-l găsi cât mai repede pe făptaș. Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 15:00, pe Bulevardul Decebal din Oradea. Momentul în care bărbatul vandalizează tramvaiul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Totul ar fi pornit, spune directorul Oradea Transport Local, de la sistemul de ventilație din tramvai. „Pasagerul i-a cerut vatmanului să pornească aerul condiționat. Vatmanul i-a răspuns că este pornită ventilația, iar pasagerul i-a spus ceva de genul că își va face singur aer condiționat. A luat un ciocănel de siguranță din tramvai și a lovit până a spart geamul. A distrus un metru pătrat de sticlă. Paguba este estimată undeva la 3.000 de lei. (…) Ducem înregistrarea la Poliție și facem și o plângere penală”, a declarat la câteva ore după incident directorul tehnic al OTL, Marius Nicoruț pentru Bihor Online.

Andrei Buda

Articole recente

Egy mai példázat a vakságról

Milyen példázatot mondjak, vagy mihez hasonlítsam a mennyek országát? Hasonlatos a mennyek országa ahhoz, amikor egy vakot vezetnek.

Un nou incunabul din 1492 poate fi văzut la Muzeul Naţional Brukenthal

Proiectul urmăreşte promovarea celor 422 de incunabule aflate în colecţia Bibliotecii Brukenthal.

Adult însoţit de un copil de 4 ani, blocat pe Piatra Secuiului

Cea mai mare parte din ansamblul Pietrei Secuiului, care are o altitudine de 1.128 de metri, este accesibilă doar căţărătorilor profesionişti

Mircea Geoană, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara

România are nevoie să-şi schimbe clişeele politice, să se lepede de moliciunea liderilor confecţionaţi din combinaţii şi mediocritate, să se smulgă din pasivitate şi obedienţă, consideră Mircea Geoană, care a ţinut un discurs cu ocazia primirii titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara.

Mai multe articole de același fel