fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIEDoi studenți români în conducerea European Students' Union - ESU. Un bihorean...

Doi studenți români în conducerea European Students’ Union – ESU. Un bihorean este președintele structurii

Publicat în

spot_img
spot_img

În acestă săptămână are loc a 84-a Adunare Generală a Organizației Europene a Studenților (European Students’ Union – ESU) în Tbilisi, Georgia, cu cele 45 de federații naționale studențești din 40 de țări, cadru în care Horia-Șerban ONIȚA a fost ales Președinte al structurii, iar Tamara CIOBANU a fost aleasă membru al BC (Executive Committee).
Aceștia s-au remarcat în parcursul lor în mișcarea de reprezentare studențească și nu numai, după cum urmează:
Horia a fost președinte ANOSR și membru al Consiliului Agenției Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) în perioada 2020-2022, membru în comisia permanentă de specialitate C3 – Științe Juridice a Agenției Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) în anul 2018, președinte al Asociației Studenților în Drept București (ASD București) în perioada 2018-2020, student reprezentant în Consiliul facultății în perioada 2016-2020, în Senat și Consiliul de Administrație al Universității din București (UB) în perioada 2017-2020, dar și președinte al Consiliului Național al Elevilor (CNE) în perioada 2015-2016. Pe lângă acestea, Horia este în prezent membru al plenului CES și membru al ESU QA Student Expert’s .
Tamara a fost Vicepreședinte educațional ANOSR în perioada 2019-2021 și ocupă în prezent funcția de Vicepreședinte relații internaționale începând cu august 2021. Totodată, Tamara a fost membră a comisiei permanente de specialitate C3 – Științe Juridice a Agenției Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS), în perioada 2020 – 2022.
Cu această ocazie, dorim să îi felicităm pentru noile funcții și să le urăm mult succes în mandat! Ne bucurăm să vedem cum doi delegații ai federației își continuă parcursul în structuri de reprezentare a studenților la nivel european, primind încrederea reprezentanților din spațiul european. Suntem convinși că vor lupta pentru studenții din Europa la fel cum au făcut-o în cadrul național.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ: Greva generală din învăţământ va avea loc luni, 22 mai

Și preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie "Spiru Haret", Marius Ovidiu Nistor, a transmis că greva generala anunţată pentru luni nu este o grevă "pe persoană fizică", ci una a salariaţilor din învăţământ.