fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăNOUA ALFABETIZAREcertSIGN, furnizor român de soluții criptografice, se asociază cu compania suedeză Versasec...

certSIGN, furnizor român de soluții criptografice, se asociază cu compania suedeză Versasec Credential Management Company

Publicat în

spot_img
spot_img

certSIGN, un important dezvoltator de soluții criptografice din România, recunoscut la nivel european, a încheiat un parteneriat tehnologic cu Versasec, lider în soluții software de gestionare a identității și accesului de înaltă securitate.  Soluția dezvoltată de cele două companii reprezintă o ofertă unică pentru implementarea autentificării multi-factor (MFA ) bazată pe infrastructuri cu chei publice (PKI) pentru agențiile și instituțiile guvernamentale.

Soluția integrată oferă o autentificare multi-factor (MFA ) complet securizată, începând cu emiterea credențialelor digitale (certificate digitale pentru semnătură electronică, criptare de date și autentificare la sistemele IT), inserarea credențialelor digitale în carduri inteligente, emiterea cardurilor inteligente către utilizatorii finali, gestionarea centralizată și descentralizată (self-service) a credențialelor și a cardurilor inteligente pe parcursul ciclului de viață al acestora, până la scoaterea din uz a cardurilor inteligente și a credențialelor corespunzătoare.

„În ultimii ani, certSIGN a reușit să își construiască o poziție relevantă în peisajul IT&C românesc și, pe baza abilităților echipei și a produselor PKI dezvoltate de companie, a accesat cu succes piețele externe, oferind soluții de înaltă calitate. Parteneriatul cu Versasec, furnizorul suedez specializat în soluții software de gestionare a credențialelor, deschide calea spre soluții complete la cheie, care acoperă întregul ciclu de viață al cardurilor inteligente și a credențialelor, datorită integrării Versasec vSEC:CMS cu autoritatea de certificare certSIGN – certSAFE CA.” a precizat Nicolae Ghibu, Director Comercial al certSIGN.

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu certSIGN, un important dezvoltator și furnizor de soluții criptografice și servicii de încredere din România. Cu expertiza dovedită și recunoaștere din partea entităților guvernamentale din România și nu numai, soluția noastră comună vine cu o ofertă unică pentru implementarea autentificării multi-factor (MFA) pe bază de PKI pentru entități guvernamentale. Împreună, aducem tot ce este mai bun din ambele lumi pentru a oferi o soluție puternică și sigură de gestionare a credențialelor. Într-o lume în care este o practică obișnuită să ne bazăm pe parole, MFA bazată pe PKI va oferi niveluri de securitate semnificativ mai ridicate pentru punctele de acces cele mai piratate din organizații. „, a declarat William Houry, VP Vânzări, Versasec.

***

Despre certSIGN

certSIGN, dezvoltator de soluții criptografice recunoscut la nivel european, este un furnizor de servicii de încredere calificat care respectă cerințele Regulamentului eIDAS. certSIGN dezvoltă soluții software PKI pentru gestionarea certificatelor digitale, criptarea datelor și crearea de semnături electronice, inclusiv semnături electronice în cloud. certSIGN derulează, de asemenea, proiecte în domeniul identității digitale, serviciilor de încredere și securității cibernetice în peste 20 de țări.

Despre Versasec

Versasec, un lider mondial consacrat în managementul identității și accesului, oferă sisteme extrem de sigure și puternice pentru orchestrarea credențialelor end-to-end. Beneficiind de încrederea organizațiilor și corporațiilor din întreaga lume, Versasec deservește sectoarele publice și private din domeniul guvernamental, al apărării, al producției, al sănătății, al serviciilor financiare și multe altele. Versasec are sediul central în Stockholm, Suedia.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel